Varoma Products

GREEN WORLD

VÅRT UTVALG AV

GREEN WORLD ØKOLOGISK KAFFE

274x540Green World Økologisk hele bønner 6x500g_1LMed Green World Økologisk Kaffe kan du nyte en kvalitetskaffe med god samvittighet for miljøet.
 

Green World er en økologisk kaffe, som betyr at kaffebønnene er dyrket helt uten bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. Det er bedre for naturen, og vi unngår å få i oss sprøytemidler. 

Green World består av spesielt utvalgte Arabica-bønner i høy kvalitet, dyrket på over 1000 meters høyde i Peru og Honduras. Kaffebønnene er plukket for hånd – ikke maskinelt.

Kaffen er medium brent og har en mild, behagelig og rund smak. Den har god fylde, lav syre og noe preg av frukt. Kommer både som filtermalt og hele bønner.

 

 

Debio – din garanti for økologisk kaffe

Green World Økologisk Kaffe er Debio-merket. Denne merkeordningen er din garanti for at kaffen er dyrket etter økologiske prinsipper. Debio-merket kaffe er garantert dyrket uten bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel.

Debio logo, green world økologisk kaffe

Debio sin rolle i dette er som et bindeledd mellom gårdbruker og deg som forbruker. Kontrollen forsikrer at økologiske varer virkelig er økologiske, og Ø-merket er din garanti for dette.


Reserver prøvesmaking

otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca
coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Ta testen her