<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=192817577979757&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Varoma Products

KAFFEMASKINER bedrift

coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
VELG RIKTIG

KAFFEMASKIN TIL JOBBEN

Den beste kaffen får du når både maskinen og kaffen holder høy kvalitet. Våre kaffemaskiner er testet for riktig temperatur, trykk og kverning av bønner. Riktig kaffemaskin avhenger av hvilket behov dere har, men vårt utvalg av brukervennlige kaffemaskiner gjør at du og dine medarbeidere enkelt kan nyte god kaffe dag etter dag.

FERSKBRYGG

Ferskbrygg. Kaffemaskin til bedrift.

FERSKBRYGG

Stjerna på kontoret! Den tradisjonelle, kjente traktekaffen alle liker, den får du her! En sikker vinner!
Les mer

SPRESO

Spreso. Kaffemaskin til bedrift.

SPRESO

Sjefen! Holder deg skjerpet og klar hele dagen! En enkel og fin espressomaskin med mange muligheter for en god kopp kaffe.
Les mer

SIAMONIE

Siamonie. Kaffemaskin til bedrift.

SIAMONIE

Juvelen! Espressomaskinen for deg med ekstra følsomme ganer! Tysk ingeniørkunst på sitt beste, flott design og mange spennende muligheter for god kaffe!

Les mer

SIAMONIE SMART

Siamone Smart. Kaffemaskin til bedrift.

Siamonie Smart

Den fleksible kaffemaskinen med vanntank! En relativt liten og nett espressomaskin av høy kvalitet og et tidløst design. Perfekt for det lille kontoret
Les mer

SEGO ESPRESSO

SEGO Espresso. Kaffemaskin til bedrift.

SEGO ESPRESSO

Råtassen! Den lille, komplette espresso maskinen som passer det mindre kontor. Der hvor trakteren blir for liten og hvor en tradisjonell kaffemaskin blir for stor!

 
Les mer

Våre fornøyde kunder

Våre kunder er både høyt og lavt i hele Norge, men de har to ting til felles: de er alle opptatt av internkultur og god kaffe. Her er noen av våre koffeinglade kunder:
otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca