Varoma Products

KAFFEMASKINER TIL BEDRIFT

kaffe-på-jobben-min

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Legg igjen kontaktinformasjonen din for en uforpliktende prat!
VELG RIKTIG

KAFFEMASKIN TIL BEDRIFTEN

Hos oss finner du de beste kaffemaskinene for bedrifter!

For å sikre at du alltid har kaffe av høyeste kvalitet, tester vi våre kaffemaskiner grundig for optimal temperatur, trykk, og kverning av bønner. Valget av riktig kaffemaskin for din bedrift avhenger av deres unike behov. Våre kaffemaskiner er designet for å være brukervennlige, slik at du og dine medarbeidere enkelt kan nyte førsteklasses kaffe hver eneste dag.

Med våre skreddersydde kaffeløsninger for bedrifter finner vi riktig type kaffebønner, definerer smaksprofilen deres og velger den kaffemaskinen som passer best inn i arbeidsmiljøet deres. Vi ønsker deg velkommen til vårt showroom for en unik smaksreise gjennom kaffens mangfoldige verden. La oss være din guide til de beste kaffeopplevelsene for bedrifter.

Med vår ekspertise er vi sikre på at vi kan berike din arbeidsplass med enestående kaffe.

Ferskbrygg. Kaffemaskin til bedrift.

FERSKBRYGG

Stjerna på kontoret! Den tradisjonelle, kjente traktekaffen alle liker, den får du her! En sikker vinner!

Les mer

Våre kaffetyper

Spreso. Kaffemaskin til bedrift.

SPRESO

Sjefen! Holder deg skjerpet og klar hele dagen! En enkel og fin espressomaskin med mange muligheter for en god kopp kaffe.

Les mer

Våre kaffetyper

siamonie_kaffeemaschine_touch_frontal_schwarz_cmyk

SIAMONIE

 Juvelen! Espressomaskinen for deg med ekstra følsomme ganer! Tysk ingeniørkunst på sitt beste, flott design og mange spennende muligheter for god kaffe!

Les mer

Våre kaffetyper

Siamone Smart. Kaffemaskin til bedrift.

Siamonie Smart

Den fleksible kaffemaskinen med vanntank! En relativt liten og nett espressomaskin av høy kvalitet og et tidløst design. Perfekt for det lille kontoret.

Les mer

Våre kaffetyper

pho-pro-sprso-rw

Mini sprso

Enkel og intuitiv maskin som er liten nok i strørrelsen til at den får plass på ethvert sted. Mini Spreso trenger ikke vanntilkobling og kan utstyres med egen melkekjøler til latte, cappuccino og andre melkebaserte kaffedrikker. 

Les mer

Våre kaffetyper

 

SEGO Espresso. Kaffemaskin til bedrift.

SEGO ESPRESSO

 Råtassen! Den lille, komplette espresso maskinen som passer det mindre kontor. Der hvor trakteren blir for liten og hvor en tradisjonell kaffemaskin blir for stor!

Les mer

Våre kaffetyper

Xpress touch

Xpress Touch

Maskinen der spesialkaffe gjort enkelt. Helt unik kaffemaskin for HORECA og convenience-sektoren. Den har muligheten for varme og kalde kaffedrikker, to forskjellige kaffebønner og fem forskjellige siruptilsetninger.

Les mer

Våre kaffetyper

pho-pro-tha-with-airpot-rv

Bonamat TH

Denne maskinen trakter deilig fersk kaffe i pumpetermos på steder uten vanntilknytning. 

Les mer

Våre kaffetyper

Ascent Touch

Ascent Touch

Maskin for nybrygget sort kaffe. Kapasitet og variasjon tilfredsstiller behov, vi finner igjen i store kantiner, convenience, hotell og arbeidsplasser med sansen for  det helt 

Les mer

Våre kaffetyper

VÅRE FORNØYDE KUNDER

Våre kunder er både høyt og lavt i hele Norge, men de har to ting til felles: de er alle opptatt av internkultur og god kaffe. Her er noen av våre koffeinglade kunder:
otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca