Varoma Products

OM OSS

Hvem er v:aroma?

HubSpot Video

Nordmenn har alltid elsket kaffe. Men vi har blitt mer kvalitetsbevisste enn før.

 

Vi startet v:aroma etter å ha smakt én besk slurk jobbkaffe for mye. Det rimte ikke med hvor mange sjefer vi snakket med som sa det var viktig for dem å by på kvalitet. Ingen av oss aksepterer sur traktekaffe, og det burde ikke du heller. Norske arbeidstakere fortjener bedre.

 

I samarbeid med Joh. Johannson er vi stolte av å videreføre kaffetradisjoner som strekker seg tilbake til 1886. Gjennom brukervennlige design-maskiner, service på luksusnivå og nordmenns favorittkaffe (Evergood, Ali Kaffe og mer), ønsker vi å inspirere landets bedrifter til å bli et bedre vertskap for kunder, ansatte og leverandører.

 

Fra vårt hovedkontor i Oslo, og regionskontorer i Bergen, Sandnes og Trondheim supplerer vi tusener av fornøyde kunder med kaffe og kaffemaskiner. Hoteller, skoler, håndverksbedrifter og konsulentselskaper; våre kunder leverer en rekke forskjellige produkter og tjenester.

 

Vi er stolte av å levere kaffepausen.

  

kontaktpersoner 

1-Remi-Olsen
Remi Olsen
Daglig Leder / administrasjon
mobil: 958 88 888
Merete_S

Merete Skuland Olsen
Salg og Marked
mobil: 924 71 660
e-post: merete[at]varoma.no

6-Olav-Grtomol
Olav Grotmoll
Driftssjef
mobil: 920 44 093
coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Ta testen her