<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=192817577979757&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Varoma Products

OM OSS

Vi mener at

godt arbeidsmiljø skapes ved kaffemaskinen

Vi startet v:aroma for mange år siden, med den ambisjon om å inspirere bedrifter til å bli et godt vertskap for sine kunder, medarbeidere og leverandører. I dag leverer vi kaffemaskiner og kaffe til flere tusen mennesker, fra hoteller til skoler, håndverksbedrifter og konsulentselskaper.

Opp gjennom årene har vi møtt mange som forteller at det å by på en kopp kaffe er viktig. Men like viktig er det at kaffen er av beste kvalitet. Nordmenn tar nemlig ikke til takke med sur traktekaffe lenger.

Med vårt samarbeid med Joh. Johannson bygger vi på kaffetradisjoner tilbake til 1866.

Vil du by på god norskforedlet kaffe, hjelper vi deg gjerne. Vi er en gjeng kaffeglade medarbeidere med hovedkontor i Oslo og regionskontorer i Sandnes, Trondheim og Bergen.

  

Vi brenner for god kaffe på jobben!

kontaktpersoner 

1-Remi-Olsen.jpg
Remi Olsen
Daglig Leder / Salg og Marked
mobil: 958 88 888
3-Ivar-Tisthammer.jpg
Ivar Tisthammer
Økonomi Og Administrasjonssjef
mobil: 472 38 887
6-Olav-Grtomol.jpg
Olav Grotmoll
Driftssjef
mobil: 920 44 093
coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Ta testen her