Varoma Products

OM OSS

Hvem er v:aroma?

Nordmenn har alltid elsket kaffe. Men vi har blitt mer kvalitetsbevisste enn før.

v:aroma ble stiftet i 2006 da vi så behovet for bedre kaffe på arbeidsplasser og bedrifter. Norge har lenge vært kjent som en kaffeelskende nasjon og dette bør gjenspeiles i kaffen som serveres på jobb. 

I samarbeid med Joh. Johannson, Norges miljøvennlige kaffebrenneri, er vi stolte av å videreføre kaffetradisjoner som strekker seg tilbake til 1886. Med kaffemaskiner av ypperste kvalitet, service på høyt nivå og nordmenns favorittkaffe (Evergood, Ali Kaffe og mer), ønsker vi å inspirere landets bedrifter til å bli et bedre vertskap for kunder, ansatte og leverandører.

 

Fra vårt hovedkontor i Oslo, og regionskontorer i Bergen, Sandnes og Trondheim supplerer vi tusener av fornøyde kunder med kaffe og kaffemaskiner. Hoteller, skoler, håndverksbedrifter og konsulentselskaper; våre kunder leverer en rekke forskjellige produkter og tjenester.

 

Vi er stolte av å levere kaffepausen.

  

kontaktpersoner 

Remi_Olsen
Remi Olsen
Daglig Leder / administrasjon
mobil: 958 88 888
Cecilie_Arildset

Cecilie Jernæs Arildset
Salg og Markedssjef
mobil: 975 74 030
e-post: cecilie[at]varoma.no

Olav_Grotmol
Olav Grotmoll
Driftssjef
mobil: 920 44 093
coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Ta testen her