Varoma Blog
VELKOMMEN TIL

V:AROMABLOGGEN

Vår blogg

SISTE NYTT

Bloggen vår gir kaffeelskere og dere som setter pris på god drikke de siste tipsene om kaffe, drikkeløsninger og om hvordan du kan skape en god bedriftskultur. Vi skriver om det som opptar oss og håper du finner det interessant og engasjerende.

Bidrar dine valg til et mer inkluderende samfunn?

09/04/2024

I v:aroma har vi etablert et unikt samarbeid med inkluderingsbedrifter som tjener et dobbelt formål: det fremmer sosial inkludering gjennom arbeid og tilbyr samtidig bærekraftige forretningsløsninger. Dette samarbeidet, som vi kaller Mat med Mening går utover tradisjonelle forretningsmodeller ved å fokusere på verdiskapning for samfunnet, miljøet, og økonomien.

Mat med mening er et kantinekonsept med smarte vareskap der inkluderingsbedriften fyller skapene for deg med mat, drikke og andre produkter du ønsker å tilby dine kunder, ansatte eller andre besøkende.

Book et møte med vår Salgs- og markedssjef, Cecilie om du vil vite mer om hvordan dette konseptet kan hjelpe deg løse kantinebehovene der du jobber. 

Les artikkelen

Selg eksklusivt og håndlaget med innovative salgsautomater

19/03/2024

I hjertet av Norge, blant vakre omgivelser og rolige landskap, begav to visjonære gründere seg ut på en reise for å vise frem det beste av norsk håndverk til verden. Denne reisen resulterte i Norwegian Box, et nyskapende konsept designet for å vise frem og selge håndlagde og eksklusive, norske produkter til det internasjonale markedet på norske flyplasser med hjelp av vendingmaskiner - en vending boutique!

Les artikkelen

Tar du bærekraftige valg når du er tørst?

23/02/2024

Vann - det er kilden til liv, og i dagens samfunn, et voksende symbol på bærekraft og helsebevissthet. v:aroma as anerkjenner dette og bringer innovasjon til hvert skritt i drikkevannets reise fra kilde til tørste nordmenn. I lys av VGs artikkel om vannflasketrenden blant norsk ungdom, ser vi en unik mulighet til å tilby skoler og bedrifter løsninger som ikke bare stiller tørsten, men også styrker fellesskapet og beskytter vår planet.

Les artikkelen

Er det så viktig at kaffe er bærekraftig?

13/02/2024

En fersk studie har funnet at 60 prosent av ville kaffearter er utrydningstruet på grunn av virkningene av global oppvarming og avskoging i de viktigste vokseområder i verden.

Kaffe er verdens tredje mest konsumerte drikke, og er nest etter olje den mest omsatte varen. Forskere har advart om at vårt elskede morgenbrygg står i fare for å bli en knapp luksus i tiårene som kommer.

Les artikkelen

Kaffeindustriens kompleksitet: bærekraft, pris og miljø

31/01/2024

Kaffeindustrien står overfor en tid med kritisk omvurdering og endring, drevet av et økende behov for bærekraftighet og rettferdighet. Nøkkelen til å forstå denne transformasjonen ligger i å vurdere fire sentrale aspekter: Bærekraftige mål, prissetting av kaffe, miljøutfordringer i produksjonslandene og sosioøkonomiske påvirkninger.

Les artikkelen

Innovativ vending hos Mjøndalen Sport og Kultursenter

12/01/2024

Mjøndalen Sport og Kultursenter – Mer enn Bare Sport

 

Les artikkelen

Øk julestemningen hver dag i førjula med disse 6 tipsene

14/12/2023

Hvem skulle trodd at kaffemaskinen på jobb kunne bidra til en ekstra koselig førjulsstemning?

Les artikkelen

hvordan kan Smarte vendingmaskiner øke omsetningen din?

05/12/2023

Smarte salgsautomater, også kjent som intelligente salgsautomater, er høyteknologiske, enheter som tilbyr en utvidet kundeopplevelse sammenlignet med tradisjonelle salgsautomater. Disse maskinene bruker avanserte teknologier som Radio Frequency Identification (RFID), smartvekter og/eller kameraovervåkning for å forbedre både brukeropplevelsen og effektiviteten i driften.

Intelligente salgsautomater er i stand til å håndtere et bredt spekter av produkter, og er ofte utstyrt med funksjoner for dynamisk prising og tilpasning til kundenes preferanser, noe som gir en bedre opplevelse for kunden. I tillegg kan de også gi deg verdifull innsikt om salg, lagerbeholdning og kundepreferanser gjennom innebygde analytiske funksjoner.

Les artikkelen

Øk produktiviteten og trivselen med gode mat- og drikkeløsninger!

14/11/2023

Velkommen til ditt nye drikkeunivers!

Les artikkelen

Hva koster det å leie en kaffemaskin til bedriften din?

09/11/2023

For mange bedrifter er kaffe mer enn bare en drikk; det er en integrert del av bedriftskulturen og et daglig ritual som holder teamet energisk og motivert. Men i et hav av valgmuligheter, står mange overfor det store spørsmålet: "Hva koster det å leie en kaffemaskin til bedriften vår?" I denne guiden dykker vi ned i kostnadene, fordelene og det man bør tenke på når man velger en kaffemaskin til leie, slik at du kan ta en informert beslutning som passer best for din bedrifts behov og budsjett.

Les artikkelen

Reduser matsvinn med smarte vareautomater

30/10/2023

Oppdag hvordan intelligente automater kan revolusjonere selskapet ditt og bidra til å redusere matsvinn.

Les artikkelen

12 rykende gode grunner til å skaffe god kaffe på jobben

12/10/2023

Kaffemaskinen har funnet sin rettmessige plass i kontorlandskap verden over. Her er de viktigste grunnene til at flere og flere bedrifter velger å bytte ut den gamle kolbetrakteren.

 

Les artikkelen

Verdien av god kaffe og varm drikke på arbeidsplassen

27/09/2023

Høsten har kommet - dagene blir kaldere og mørket har kommet for å bli en stund til. I denne kalde årstiden vi går inn i blir vår daglige kopp med kaffe eller te mer enn bare en vanlig pause – den blir et lite pusterom, et øyeblikk som bokstavelig talt varmer oss opp fra innsiden. Og på arbeidsplassen, der høstens travle dager ofte bringer nye utfordringer og prosjekter, kan en god kopp med varm drikke bli en stille helt i hverdagen.

Les artikkelen

5 tegn på at du ikke har en god nok kaffeløsning på kontoret

06/09/2023

Få ting påvirker inntrykket du gir kunder og ansatte mer enn kaffen du serverer dem. Men lever kaffeløsningen på arbeidsplassen din opp til forventningene?

 

Les artikkelen

Pulverkaffe: Rask, enkel og overraskende god!

25/08/2023

Mange rynker på nesen når de hører ordet "pulverkaffe". Men hvorfor? La oss dykke ned i denne undervurderte kaffevarianten og avdekke dens skjulte sjarm.

Les artikkelen

Smarte salgsautomater - hva er de egentlig?

08/08/2023

Smarte salgsautomater, også kjent som intelligente salgsautomater, er høyteknologiske, nettverksforbundne enheter som tilbyr en utvidet kundeopplevelse sammenlignet med tradisjonelle salgsautomater. Disse maskinene bruker avanserte teknologier som RFID (Radio Frequency Identification), smartvekter og kameraer for å forbedre både brukeropplevelsen og effektiviteten i driften.

Les artikkelen

Gjør golfen enda bedre med våre vendingmaskiner

01/07/2023

Solen henger høyt på himmelen mens Thomas svinger golfkøllen for å sende ballen flyvende over den siste fairwayen. Etter 17 utfordrende hull føler han hvordan utmattelsen siger inn. Svetten perler på pannen hans, og tørsten melder seg. Han kan kjenne hvordan energien sakte men sikkert forlater kroppen. Nå er det bare det 18. og siste hullet som gjenstår - et par 4-hull som krever både presisjon og styrke.

Les artikkelen

Drikker du nok vann i sommervarmen?

22/06/2023

På en varm sommerdag i juli, satt Kari dypt nedsenket i sitt arbeid på kontoret. Hennes fokuserte uttrykk speilet intenst arbeid, og hendene hennes raste over tastaturet. Klokken begynte å nærme seg tre på ettermiddagen, og solen stekte utenfor kontorvinduet hennes.

Les artikkelen

vann på arbeidsplassen - hvorfor er det viktig?

12/06/2023

Sommeren er her, og med lengre, varmere dager kommer en økt nødvendighet for å drikke mer væske. Det er ingen hemmelighet at vann spiller en nøkkelrolle i kroppens funksjoner, og dens betydning øker bare når temperaturene stiger. Men har du noen gang stoppet opp og tenkt på viktigheten av å ha renset, kaldt vann lett tilgjengelig på arbeidsplassen?

Les artikkelen

Kan en god kaffemaskin forvandle arbeidsplassen?

23/05/2023

For mange nordmenn er kaffe mye mer enn bare en drikk; det er en nødvendig del av deres daglige ritualer, en nødvendighet for å holde seg kvikke og et sosialt lim som binder kollegaer sammen. Derfor er det overraskende at mange bedrifter overser viktigheten av å ha en god kaffemaskin på arbeidsplassen. Her er noen argumenter for hvorfor bedrifter bør investere i en kaffeløsning av høy kvalitet på arbeidsplassen.

Les artikkelen

Intelligente Kjøleskap: Vendingmaskinenes revolusjon

16/05/2023

Det er lenge siden vendingmaskiner var de kjedelige og upersonlige maskinene som fikk kundene til å fomle rundt i lommene etter nøyaktig vekslepenger.

Les artikkelen

Selfly Freezer: En revolusjonerende fryser for ubetjent handel

25/04/2023

Detaljhandel forandrer seg stadig, og Selfly Store, eksperter på intelligente vareskap, er i forkant av innovasjonen. De har nettopp kunngjort lanseringen av sitt nyeste produkt, Selfly Freezer, som er den første intelligente fryseskapet på markedet. Denne fryseren vil gi handelsmenn muligheten til å tilby kundene sine perfekt frosne godbiter gjennom hele sesongen.

Les artikkelen

Ta et bærekraftig kaffevalg

12/04/2023

Det å stadig gjøre din bedrift mer bærekraftig totalt sett er viktig , å velge en bærekraftig kaffeløsning til jobben er både smart og enkelt. Hva skal du se etter?

Bærekraft er et stadig viktigere tema for bedrifter i dagens samfunn. Som en bedriftseier eller leder, kan du ta et viktig skritt mot bærekraft ved å velge en bærekraftig kaffeløsning til jobben. En bærekraftig kaffeløsning kan bidra til å redusere miljøbelastningen og samtidig gi en positiv innvirkning på din bedrifts omdømme og bunnlinje. Men hva bør du se etter når du velger en bærekraftig kaffeløsning til jobben?

Kaffe av høy kvalitet: Selv om kaffen du velger er sertifisert, vil ikke kvaliteten på kaffen din lide. Velg en leverandør som tilbyr kaffe av høy kvalitet, slik at du kan nyte en deilig kopp kaffe samtidig som du gjør noe godt for miljøet.

Sertifiseringer: Se etter kaffe som er sertifisert av organisasjoner som Fairtrade, Rainforest Alliance eller UTZ. Disse sertifiseringene garanterer at kaffen du kjøper er dyrket og høstet på en måte som tar hensyn til miljøet og arbeidsforholdene for bøndene.

Gjenbrukbare kopper: Engangskopper er en stor kilde til avfall, så velg en kaffeleverandør som tilbyr porslenskopper eller oppfordrer ansatte til å ta med egne termokopper hjemmefra.

Bærekraftige emballasjeløsninger: Velg en kaffeleverandør som tilbyr bærekraftige emballasjeløsninger, som for eksempel komposterbar eller resirkulerbar kaffeemballasje.

Effektiv transport: Velg en leverandør med effektive transportløsninger, for å redusere transportkostnader og miljøpåvirkning. Dette kan også føre til en raskere og mer effektiv levering.

Støtte til kaffebønder: Noen kaffeleverandører gir støtte til kaffebønder og bidrar til å opprettholde deres levebrød. Å velge en leverandør som støtter kaffebøndene kan ha en positiv innvirkning på deres lokalsamfunn og gi din bedrift et godt omdømme.

Oppsummering: Å velge en bærekraftig kaffeløsning til jobben kan ha en positiv innvirkning på både miljøet og bedriftens bunnlinje og omdømme. Når du velger en kaffeleverandør, bør du se etter kaffe av høy kvalitet, sertifiseringer, gjenbrukbare kopper, bærekraftige emballasjeløsninger, redusert transport og støtte til kaffebøndene.

Les artikkelen

Juicedispensere - et perfekt tilskudd på hotell eller i en kantine

20/03/2023

Juicedispensere er stadig mer vanlig i kantiner og hotellbuffeter over hele verden. De gir gjestene muligheten til å velge mellom en rekke friske og sunne drikker, samtidig som de reduserer avfall og behovet for engangsflasker og bokser. Bag-in-box teknologi er en spesiell form for emballasje som gjør at juicedispenserne kan bruke konsentrert juice på en enkel og kostnadseffektiv måte.

Les artikkelen

Er kaffe sunt?

14/03/2023

Kaffe er en av de mest populære drikkene i verden og en integrert del av mange menneskers daglige rutiner. Det er anslått at over 2,25 milliarder kopper kaffe blir drukket hver dag over hele verden. Men det er ikke bare den gode smaken og aromaen som gjør kaffe så populær. Kaffe inneholder også mange næringsstoffer som kan gi en rekke helsefordeler. Det er ikke rart at "alle" drikker kaffe!

Les artikkelen

Sunn overtidsmat fra vendingsskap: En løsning for å lette byrden i tidsklemma

24/02/2023

Dårlig samvittighet blant arbeidstakere er et vanlig tema i dagens samfunn. Vi har ofte en travel hverdag med lange arbeidsdager og få timer igjen til å bruke med familien. Dette fører til at mange føler at de ikke klarer å være til stede for sine nærmeste på samme måte som de ønsker, og at de føler at de ikke har tid til å utføre sine oppgaver i hjemmet som matlaging og husarbeid.

Les artikkelen

Gir vendingmaskiner på hoteller en bedre opplevelse for gjestene?

16/02/2023

Å tilby en vendingmaskin på hotellrom eller i fellesområdene kan ha flere fordeler for både gjester og hoteller.

Les artikkelen

Er det så viktig med kaffe på jobben?

24/01/2023

For kaffetørste nordmenn er det en selvfølge at vi får kaffe på jobben, det er nærmest utenkelig å ikke kunne ta seg en kopp i det du har hengt fra deg ytterklærne – gjerne før du har skrudd på PC´en.

Les artikkelen

Dette må du vite om vareautomater og vending!

13/01/2023

Kjært barn har mange navn, sies det. Vareautomaten er intet unntak. Ofte kalt vendingmaskin, varemaskin, snacksautomat eller vendingskap, så er dette en smart og i mange tilfeller effektiv løsning for salg og distribusjon av varer og tjenester.

Les artikkelen

sip, sip, hooray!

08/12/2022

Lenge har kaffe holdt Norge i gang, og det ser ikke ut til at det kommer til å endre seg med det første. Det betyr derimot ikke at det ikke er plass til annen drikke i tillegg. Smaksatt vann, vann med kullsyre, iste og juice blir mer og mer etterspurt i hverdagen.

Les artikkelen

case study - Halden kommune storkjøkken

10/11/2022

Halden kommune ønsket en kantine løsning til sine ansatte som jobber på institusjoner der betjent kantine ikke er driveverdig. De ville ha et tilbud til de ansatte der de kan kjøpe ferske måltider, snacks, mellommåltider og drikke på arbeidsplassen til en fornuftig pris, og de hadde 8 steder i kommunen der dette var en utfordring.

Etter en intern prosess endte de med at vareautomater kunne være en god løsning. Før de inngikk en avtale med v:aroma gjorde de research for å finne en passende leverandør. Etter en del Google søk og ytterligere lesing på nett, falt valget på v:aroma. Etter et par møter med v:aroma ble de enige om riktige maskiner for deres bruk og budsjett, og da var det bare å sette i gang!

Vareautomatene de gikk for heter SiLine Combi. Dette er tyske maskiner av høy kvalitet fra Sielaff. De har produsert vareautomater siden 1886 og er kjente for sine innovative løsninger, bærekraft, kvalitet og pålitelighet. 

Les artikkelen

Kaffemaskinguiden

06/10/2022

God kaffe på kontoret er en viktig investering for bedriften – det oppmuntrer de ansatte, øker produktiviteten og gleden, og samtidig reduserer den stress på arbeidsplassen.

Les artikkelen

5 hyggelige ting å se frem til i høst

20/09/2022

Nå har sommeren forlatt oss. Den har tatt med seg de gode varmegradene og lange solfylte netter. Vi har kommet oss tilbake på jobb igjen, byttet ut Hawaianas med støvler og sneakers, vi har lagt igjen strandbagen og funnet frem laptopsekken og termokoppen til kaffen. Det er lett å fokusere på alt som forsvinner med sommeren, så jeg vil benytte sjansen til å dele hvorfor jeg gleder meg til en litt mørkere og kjøligere årstid. 

Les artikkelen

treningssenter + vending = sant?

06/09/2022

Vi har alle vært der.

Du har endelig kommet til treningssenteret, klar for en god økt før du skal på jobb, hente barn eller møte venner: så oppdager du at du har glemt noe som skulle vært med i bagen. Kanskje det er vannflasken? Kanskje proteinyogurten? Rent skift eller treningshåndkle? Uansett hva det er, kan det ødelegge den gode økten du har planlagt. Tenk så genialt det hadde vært dersom treningssenteret hadde det du trenger til salgs i en automat? Det eneste du trenger å gjøre er å vise frem bankkortet ditt? Vi tror dette kommer til å bli den nye normalen på treningssentre her i landet. Forbrukere ønsker å ha det meste lagt til rette og er villige til å betale for det. 

Les artikkelen

Tilbake på kontoret – velkommen skal du være!

30/09/2021

Norge har åpnet igjen. Hverdagen er tilbake.

Og med det er også graden av hjemmekontor mindre for de fleste! Noen er utelukkende på kontoret, noen er fremdeles på hjemmekontor og mange er både her og der.

Les artikkelen

Tilbake på kontoret??

05/05/2020

Etter uker med hjemmekontor for de fleste av oss, så er noen av oss kanskje tilbake på kontoret igjen, om ikke hver dag så kanskje noen dager i uken.

Les artikkelen

Hvordan unngå dårlig kaffe for din bedrift

28/02/2020

Kaffe og jobb henger sammen i lange tradisjoner her i Norge. For mange er en kopp kaffe en viktig ingrediens for en effektiv arbeidsøkt eller en velfortjent belønning og oppfrisker i løpet av en hektisk hverdag.

Les artikkelen

Dette lurer v:aromas kunder på (FAQ)

05/02/2020

Selv etter at maskinen(e) er godt på plass på kontoret, får vi ofte inn en del spørsmål. Vi har samlet de vanligste her, så se gjerne om du får svar på det du lurer på før du ringer kundeservice.

Les artikkelen

Hva bør en kaffemaskin på jobb koste?

31/01/2020

Pris er naturlig nok et viktig aspekt for mange bedrifter som skal velge kaffemaskin. Men burde det være det?

Les artikkelen

5 håndplukkede kaffemaskiner – hvilken passer for din bedrift?

21/01/2020

Vi i v:aroma er over gjennomsnittet opptatt av god kaffe. Det betyr at vi kun selger kaffe vi vet at nordmenn er glade i, som Ali Kaffe og Evergood. Men bønnene er bare halve historien. Bryggeprosessen er like viktig. Det betyr at vi nøye plukker ut hvilke maskiner vi ønsker å tilby våre kunder.

Les artikkelen

Vi har vært i Drammen hos en ny kunde

21/01/2020

På fredag var vi igjen ute og monterte ny kaffemaskin. Enda en ny kunde som skal få gleden av en god kopp kaffe. Rune monterte opp 1 stk kaffemaskin på Thrana Klinikken i Drammen. Den nye kaffemaskinen ble tatt godt imot av vår kontaktperson, Frode, en hobby barista med sansen for gode kaffeopplevelser. Nå skal både pasienter og ansatte få drikke en god Evergood kaffe på klinikken.

Les artikkelen

Vi har vært på Jevnaker hos en ny kunde

29/11/2019

I dag var vi ute å gjorde det morsomste vi vet i v:aroma, nemlig å montere opp kaffeløsning for en ny kunde og gi dem den beste kaffeopplevelsen vi kjenner. Rune monterte opp 4 stk kaffemaskiner og 2 stk vannmaskin på Hadeland og Ringerike Avfallsselskap (HRA) på Jevnaker.

Les artikkelen

De 3 beste grunnene til å velge kaffeløsning fra v:aroma

31/10/2019

Ting tyder på at du har landet her på v:aroma-bloggen på jakt etter ny kaffeløsning til jobben, så jeg vil gjerne benytte anledningen til å skryte litt. Som kaffeentusiast mener jeg i all ydmykhet (ok, ikke fullt så ydmykt) at vår løsning er den beste du finner på markedet. Jeg nevner grunner i fleng, og med fleng mener jeg tre. Her kommer de:

Les artikkelen

8 tips for å holde energien på topp i vintermørket

31/10/2019

Føler du deg ofte sliten og trøtt når du kommer på jobb, og enda trøttere når du drar hjem igjen? Her er våre beste tips for å holde energinivået oppe gjennom hele arbeidsdagen.

Les artikkelen

Hvordan overtaler du sjefen til å kjøpe en bedre kaffemaskin til bedriften?

30/09/2019

Noen argumenter er bedre enn andre, og trikset er å snakke sjefens eget språk.

Les artikkelen

Hvordan velge riktig kaffemaskin til din bedrift

30/09/2019

Å by på en kopp kaffe i Norge er en sak som er forbundet med lange sosiale tradisjoner. Om det så skulle være noen som er på besøk hos bedriften din for første gang eller om det er de ansatte som er der daglig, så forventes det at man byr på en kopp kaffe.

 

Les artikkelen

Kaffemaskinen: Helten på arbeidsplassen

30/08/2019

Da har alle gått. Jeg er igjen alene på kontoret, som så mange ganger før.

Les artikkelen

Kommer kaffepausen opprinnelig fra Norge?

31/07/2019

Vi gjør et dypdykk i kaffepausens historie – med overraskende resultater!

Les artikkelen

Hva smaker bedriften din?

31/07/2019

Norske bedrifter investerer i flotte lokaler og trivelig atmosfære, men går ofte i sparemodus når det kommer til kaffen.

Les artikkelen

Hvorfor velger v:aroma Evergood?

28/06/2019

Kaffe er viktig for folk! Så viktig av vi har vår favoritt kaffe og stort sett så drikker kaffedrikkerne 3-4 kopper hver dag. Så dette er en stor del av vår hverdag, både hjemme og på jobb.

 

Les artikkelen

Alt du må tenke på når du skaffer kaffemaskin på jobb

27/06/2019

Så hva er det egentlig du må adressere før kaffemaskinen er på plass, og de ansatte kan nyte en oppkvikkende espresso mellom møter?

Vel, jeg pleier å dele det inn i tre: Behov, tekniske forutsetninger, og driftsforutsetninger. Det er egentlig ingenting som er kjempevanskelig å løse, men det er viktig å tenke over det i forkant.

Les artikkelen

Hold kaffen unna tastaturet

27/05/2019

Du kan ikke avverge alle potensielle væskesøl over tastaturet på datamaskinen, så om uhellet først er ute, bør du vite hva må gjøre. Finnes det noen tiltak man kan gjennomføre for å gjenopplive datamaskinen etter man har sølt kaffe over tastaturet, eller er det over og ut for datamaskinen?

Les artikkelen

Hvordan kan kaffe øke trivselen på jobb?

27/05/2019

Hvorfor er norske ledere så opptatt av trivsel? Spør du dem, vil nok de aller fleste si at trivsel på jobben er viktig for kultur, prestasjon, samhold – kort sagt å få arbeidsplassen til å fungere som en velsmurt maskin, eller noe mer enn summen av delene.

Les artikkelen

Visste du at kaffe gjør oss mer positive i gruppearbeid og møter?

30/04/2019

Forsøk i California avslører at koffein ikke bare gjør oss mer oppvakte, men også mer positive.

Les artikkelen

De 5 viktigste grunnene til at du bør ha vannmaskin på arbeidsplassen

29/03/2019

Arbeidsplassen er ofte knyttet til prestasjon. Enten om du har en jobb som er hektisk eller en jobb der det går litt roligere for seg så skal man i dag prestere og være så effektiv som mulig.

Les artikkelen

10 rimelige vanntette grunner til å drikke kaffe på jobb

26/03/2019

Vil du ha gode argumenter til å forsvare ditt enorme kaffekonsum på jobben? Letingen er herved over.

Les artikkelen

Grip muligheten med en god kaffemaskinpitch

19/02/2019

Kaffekoppen fylles, og du har 30 sekunder på deg til å gjøre et godt inntrykk. Hva sier du?

Les artikkelen

5 grunner til å beholde kaffetrakteren på jobb

19/04/2018

En kaffemaskin gir deg store mengder fersk kaffe, ferdig porsjonert, ved å ganske enkelt trykke på en knapp. Så hvorfor beholde den gammeldagse kaffetrakteren på arbeidsplassen?

Les artikkelen

Leie kaffemaskin til bedriften eller kjøpe ny kaffeløsning?

29/01/2018

Jeg får mange spørsmål om man burde leie eller eie sin egen kaffemaskin på kontoret. Ettersom det har blitt et såpass vanlig spørsmål, tenkte jeg like så godt å skrive litt om de forskjellige faktorene du bør vurdere for å finne ut av hva som passer deg best.

Les artikkelen

Dette må du vite om vareautomater og varevending

18/12/2017

Kjært barn har mange navn, sies det. Vareautomaten er intet unntak. Ofte kalt vendingmaskin, varemaskin, snacksautomat eller vendingskap, så er dette en smart og i mange tilfeller effektiv løsning for salg og distribusjon av varer og tjenester.

Les artikkelen

5 prestasjonsfremmende effekter kaffe har på hjernen vår

06/12/2017

Hvis du ønsker deg blide, effektive og årvåkne ansatte er det beste du kan gjøre å investere i god kaffe.

Les artikkelen

Hvor mye kaffe drikker vi nordmenn?

27/10/2017

Kaffekulturen er fremdeles en viktig del av den norske hverdagen, og vil nok holde seg stabil i lang tid fremover.

Les artikkelen

Se flere
coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Ta testen her