<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=192817577979757&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Varoma Products

KAFFEMASKINER PÅ JOBBEN

coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Les mer om

FERSKBRYGG

Den beste kaffen får du når både maskinen og kaffen holder høy kvalitet. Våre kaffemaskiner er testet for riktig temperatur, trykk og kverning av bønner. Riktig kaffemaskin avhenger av hvilket behov dere har, men vårt utvalg av brukervennlige kaffemaskiner gjør at du og dine medarbeidere enkelt kan nyte god kaffe dag etter dag.

FERSKBRYGG

Ferskbrygg. Kaffemaskin på jobben.

FERSKBRYGG

Stjerna på kontoret!

Elsker du traktekaffe? Da er dette maskinen for deg. Maskinen har papirfilter som sikrer den gode, kjente smaken av fersk traktekaffe - kopp etter kopp. Maskinen kan du få med kvern til hele bønner, eller med beholder for ferdig malt kaffe. 

 

Er du glad i melkebasert drikker og/eller en god og varm kopp med sjokolade, så kan dette også tilbys. Eller te, maskinen har eget separat uttak for varmt vann.

Maskinen trakter også i kanner, den har berøringsskjerm og er enkel i bruk, og ved daglig rens vil maskinen guide deg gjennom prosessen. Det tar ca 5 min for å skylle, tømme og rense maskinen.

 

Ved standard oppsett så kan denne maskinen trakte ca 160 kopper før du må fylle på mer kaffe (ca 240 kopper hvis du har hele bønner). Traktetid: ca 30 sek pr kopp.

Er dere 10-30 personer så passer denne maskinen perfekt.

 

Her trengs det vanntilkobling og vanlig strømkontakt.

 

Denne maskinen er produsert i Nederland og fyller de høyeste standarder for kvalitet og miljøsertifiseringer.

 

Mål/dimensjoner:

Høyde: 800mm (med beholder for hele bønner: 901mm)

Dybde: 505mm

Bredde: 335mm

 

Strømstyrke: 230V 50 Hz 2300W

Vann: ¾ utvending gjenge på uttaket.

Jeg vil ha et tilbud på denne løsningen

Våre fornøyde kunder

Våre kunder er både høyt og lavt i hele Norge, men de har to ting til felles: de er alle opptatt av internkultur og god kaffe. Her er noen av våre koffeinglade kunder:
otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca