været ute

UBETJENT HANDEL 

Les mer om

SILINE OUTDOOR

Om du ønsker å selge drikke, snacks, mat eller non-food utendørs, så har du muligheten med denne nye Outdoor-serien fra Sielaff. 
Alle våre vendingmaskiner er tyskprodusert og monteres med elektronisk betalingsløsning, så her står fleksibilitet og kvalitet virkelig i høysetet!

SiLine Outdoor

Vendingmaskiner som trives best utendørs!

Her kan du selge drikke, snacks, mat eller non-food. Siline Outdoor kommer med touchskjerm og løftearm, som skånsomt frakter produktene ned til luken der du henter varene. Maskinprodusenten, Sielaff er bransjeledende når det kommer til driftssikkerhet.

Denne maskinen kommer også med handlekurv-funksjon, som betyr at du kan handle flere produkter i samme transaksjon. Eksempel: du kjøper en baguette og en brus som et kjøp. Dette gir gode muligheter for mersalgskampanjer som du kan sette opp på skjermen. Eksempel: du velger en brus og får opp et tilbud på skjermen med budskapet ”legg til en sjokolade for kun 10 kr ekstra.”

Maskinen har glassfront, slik at alle produktene blir godt eksponert og kan lett tilpasses ditt behov i forhold til hvilke varer du vil ha i den.


Kapasitet: Serien er fleksibel, så avhengig av valgt innhold i maskinen, velger vi størrelse og modell som best tilfredsstiller dine behov. Kommer i tre varianter: Robimat XL, SiLine GF-L og SiLine SÜ-M.


Mål/dimensjoner:

SiLine Snack Combi M:
Høyde: 1866 mm
Bredde: 1056 mm
Dybde: 1000 mm

Vekt: 440 kg

 

SiLine GF L:
Høyde: 1866 mm
Bredde: 1210 mm
Dybde: 1000 mm

Vekt: 480 kg

Strøm: 220-230V / 50-60Hz / 10 A

 

Jeg vil ha et tilbud på denne løsningen

otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca