kaffe på jobben

KAFFE PÅ JOBBEN

velg riktig

KAFFE TIL DIN MASKIN

La kaffen bli en positiv opplevelse for både kunder og medarbeidere. Det er ingen nyhet at nordmenn ligger i verdenstoppen i å drikke kaffe. Men visste du at for 9 av 10 nordmenn er pausekaffen på jobb den viktigste kaffekoppen i løpet av dagen, ifølge Norsk Kaffeinformasjon? Flere og flere arbeidsplasser ser derfor på kaffen som en god investering i å skape bedriftskultur. 

274x432 Evergood Classic Proff finmalt 9x1000g_1L

MALT KAFFE

Fersk kaffe som er malt i den fineste malingsgraden tilpasset helautomatiske kaffemaskiner, der vannet trekker svært raskt gjennom. Dette for å få ut mest mulig smak på kort tid. Kaffen blir pakket i modifisert atmosfære og sikrer god kvalitet.

Les mer
274x364Evergood Dark Roast Proff hele bønner 6x600g_1L

HELE BØNNER

Hele, brente kaffebønner som brukes i enkoppsautomater med kvern. Her er det flere forskjellige brenningsgrader. Bønnene kan brukes på ferskbryggmaskin eller espressomaskin, men da ofte med forskjellige brenningsgrad. Lys brenning fremhever syrligheten i kaffen og eventuelt fruktige smakskomponenter (passer best til ferskbryggmaskiner)

Mørkere brenning gir mer fylde og sødme, men er også mer bitter og mindre syrlig. (Passer best til espressomaskiner). Ved for mørk brenning mister kaffesorten sin særegne smak.

Les mer
274x364Farmers Coffee Fairtrade Proff hele bønner 6x600g_1L

FAIRTRADE OG ØKOLOGISK KAFFE

Fairtrade er verdens største og mest kjente merkeordning for rettferdig handel.

Fairtrade-standardene sikrer bedre arbeidsforhold og handelsbetingelser for bønder og arbeidere i utviklingsland, slik at de kan investere i produksjon, lokalsamfunn og en bærekraftig framtid.

Målet med Fairtrade er at bøndene som dyrker og høster kaffebønnene selv skal tjene mer på dem. Slik får bønder som i flere generasjoner har strevd for bare å overleve, muligheten til å sende sine barn og barnebarn på skolen, og gi dem tryggere oppvekstsvilkår.

Les mer

Jeg vil gjerne smake på kaffen

VÅRE FORNØYDE KUNDER

Våre kunder er både høyt og lavt i hele Norge, men de har to ting til felles: de er alle opptatt av internkultur og god kaffe. Her er noen av våre koffeinglade kunder:
otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca
kaffe-på-jobben-min

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Legg igjen kontaktinformasjonen din for en uforpliktende prat!