vareautomater2-1

VAREAUTOMATER PÅ JOBBEN

Les mer om

SILINE COMBI

Om du ønsker å selge drikke, snacks, mat eller non-food, så har du muligheten med vendingmaskiner fra oss. 
Alle våre vendingmaskiner er tyskprodusert og kan monteres med kortløsning, så her står fleksibilitet og kvalitet virkelig i høysete!

SiLine combi

Vår mest allsidige vendingmaskinen!

Her kan du selge drikke, snacks, mat eller non-food.  Kommer med touchskjerm og løftearm, som skånsomt frakter produktene ned i utmatingsluken. Dette er en leverandør som er bransjeledende når det kommer til driftssikkerhet.

Denne maskinen kommer nå med handlekurv-funksjon, som betyr at man kan handle flere produkter i samme transaksjon. Eksempel: at du kjøpe en baguette og en brus som løftearmen tar med i samme operasjon. Meal deals er reklame for mersalg du kan sette opp på skjermen. Eksempel: at du kjøper en brus også får du opp et tilbud på skjermen med budskap ”kjøp sjokolade for 10 kr ekstra.”

Maskinen har glassfront, slik at alle produktene blir godt eksponert og kan lett tilpasses ditt behov i forhold til hvilke varer du vil ha i den.


Kapasitet: Kommer an på valgt innhold i maskinen og kan enkelt tilpasses avhengig av behov. Kommer i to varianter på 78 og 99 cm.


Mål/dimensjoner:
SiLine Combi S:
Høyde: 183cm
Bredde: 78cm
Dybde: 89,5cm

SiLine Combi M:
Høyde: 183cm
Bredde: 99cm
Dybde: 89,5cm


Strøm: 220-230V / 50-60Hz / 10 A

 

Jeg vil ha et tilbud på denne løsningen

otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca