vareautomater2-1

VAREAUTOMATER TIL BEDRIFT

Les mer om

SILINE COMBI

Om du ønsker å selge drikke, snacks, mat eller non-food, så har du muligheten med vendingmaskiner fra oss. 
Alle våre vendingmaskiner er tyskprodusert og kan monteres med kortløsning, så her står fleksibilitet og kvalitet virkelig i høysetet!

SiLine combi

Vår mest allsidige vendingmaskinen!

Her kan du selge drikke, snacks, mat eller non-food.  Kommer med touchskjerm og løftearm, som skånsomt leverer produktene ned i utleveringsluken. Dette er en bransjeledende leverandør når det kommer til driftssikkerhet.

Siline Combi kommer nå med handlekurv-funksjon, som betyr at man kan handle flere produkter i samme transaksjon. Eksempel: du kan kjøpe en baguette og en brus som utleveres i samme operasjon.

"Meal deals" er reklame for mersalg du kan sette opp på skjermen. Eksempel: du kjøper en brus, så får du opp et tilbud på skjermen med budskapet ”få med en sjokolade for 10kr ekstra”

Maskinen har glassfront, slik at alle produktene blir godt eksponert og kan lett tilpasses ditt behov i forhold til hvilke varer du vil ha i den.


Kapasitet: Kommer an på valgt innhold i maskinen og kan enkelt tilpasses avhengig av behov. Kommer i to varianter på 78 og 99 cm.


Mål/dimensjoner:
SiLine Combi S:
Høyde: 183cm
Bredde: 78cm
Dybde: 89,5cm

SiLine Combi M:
Høyde: 183cm
Bredde: 99cm
Dybde: 89,5cm


Strøm: 220-230V / 50-60Hz / 10 A

 

Jeg vil ha et tilbud på denne løsningen

otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca