<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=108074&amp;fmt=gif">
Varoma Products

KAFFEMASKINER PÅ JOBBEN

Les mer om

SIAMONIE

Den beste kaffen får du når både maskinen og kaffen holder høy kvalitet. Våre kaffemaskiner er testet for riktig temperatur, trykk og kverning av bønner. Riktig kaffemaskin avhenger av hvilket behov dere har, men vårt utvalg av brukervennlige kaffemaskiner gjør at du og dine medarbeidere enkelt kan nyte god kaffe dag etter dag.
Siamonie

SIAMONIE

Kvalitet av første klasse!

En tyskprodusert kvalitetsmaskin som virkelig lager god kaffe. Vår maskin Siamonie er en flott espressomaskin som leverer både på design og smak.

 

Komponenter laget av rustfritt stål sørger for at det serveres deilig kaffe hver gang. Nyskapende teknologi gjør drift og rengjøring enkel og garanterer fornøyde brukere.

Perfekt til kontorer, møterom eller kantinen.

 

Maskinen kommer med to kverner, en for "vanlig kaffe" og en for espresso kaffe.  Her har du også en beholder for melkepulver og en beholder for sjokoladepulver, som sikrer en skikkelig dose energi etter lunsj. Uttak for varmtvann til te er også tilgjengelig.

For ytterligere kvalitetsforedring på din cappuccino eller varme sjokolade så kan Siamonie selvsagt leveres med fersk melk.

 

Kapasitet: Maskinen brygger ca 250 kopper drikker før du må fylle bønnebeholderne – hver kopp tar ca 30 sek å tilberede. Alle melkebaserte drikker lages utfra en perfekt espresso, som selv den mest kresne italiener lar seg begeistre av!

 

Maskinen får du i sort eller hvit, den har en 7-tommers berøringsskjerm og har et raskt og enkelt rengjøringsprogram. En lekkerbisk av en kaffemaskin, som sammen med tysk presisjon også har en kvalitet som virkelig leverer!

Siamonie er produsert med de høyeste standarder for kvalitet og miljøsertifisering.

 

Passer til 15-40 daglige brukere.

Maskinen trenger vanntilkobling og vanlig stikk til strøm.


Mål/dimensjoner:

Høyde: 710 mm

Dybde: 570 mm

Bredde: 450 mm

Vekt i kg: ca. 68 kg
Elektriske data: 230 V / 50 Hz / 16 A
Strømforbruk: 2,9 kW

Jeg vil ha et tilbud på denne løsningen
kaffe på jobben

Hvilken kaffemaskin skal du velge?

Fortell om bedriftens behov, så finner vi kaffemaskinen som treffer blink.

Våre fornøyde kunder

otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca