<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=192817577979757&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Varoma Products

SERVICE

coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Ta testen her
Service

FORUTSIGBAR OG GOD KAFFE, KOPP ETTER KOPP

 

JEVNLIG VEDLIKEHOLD AV DIN MASKIN

 

Det daglige vedlikeholdet dere står for:

Alle kaffemaskiner du kan leie av oss trenger en liten daglig oppmerksomhet fra dere som leier den for å sikre at dere får servert nydelig kaffe hver dag - kopp etter kopp.

Samtlige maskiner har automatiske renseprogrammer som du lett gjennomfører med et enkelt tastetrykk. Dette gjøres som regel samtidig som man tømmer maskinen for grut og fyller på nye ingredienser. Det vanligste er å gjøre dette lille stellet på morgenen, slik at maskinen er klar til dyst for resten av dagen.

Vårt tips er at bedriften gir dette ansvaret til én eller flere som er på kontoret daglig. Opplæring på hvordan dette vedlikeholdet gjennomføres får dere av oss ved montering og det står beskrevet på maskinens berøringsskjerm.

 

Det preventive vedlikeholdet vi står for:

I tillegg til dette har alle våre maskiner behov for et preventivt vedlikehold. Gjennom din serviceavtale med oss kommer vi innom og gjennomfører dette for dere. 

Under dette vedlikeholdet vil våre trente teknikere blant annet:

  • skifte ut slitedeler
  • sjekke temperatur
  • sjekke innstillinger for traktning
  • justere maskinen slik at den er i god stand til å tåle alle de koppene dere ønsker servert til neste preventive vedlikehold

Alle maskiner og oppdrag er registret i vårt 100% digitale servicesystem.

På den måten har vi full kontroll på deres maskin(er) og vet når og hvordan de skal følges opp. Etter hvert besøk mottar dere en servicerapport der du enkelt kan se hva og når dette arbeidet ble gjort. Under våre servicebesøk vil dere også få levert det dere trenger av kaffe, sjokolade og andre ingredienser og tilbehør til deres kaffepause.

 

RASK RESPONS NÅR DET UFORUTSETTE SKJER

 

Hvis maskinen ikke skulle oppføre seg som forventet eller ved andre spørsmål kan dere enkelt kontakte vårt kundesenter - enten på telefon eller ved epost.

Der vil dere møte noen av våre mest erfarne medarbeidere som hjelper til med alt fra veiledning ved bruk eller renhold av maskin til bestillinger av varer.

Vår erfaring er at vi løser de aller fleste problemer med en kort samtale over telefonen. Hvis vi ikke greier å løse problemet med maskinen over telefonen vil vårt kundesenter sende ut en teknikker som fikser problemet for dere.

 

BRUKERVENNLIGE MASKINER

 

Når vi i v:aroma velger maskiner som vi skal sette ut til våre kunder velger vi fra øverste hylle. Maskinene er utelukkende valgt fra kvalitetsleverandører som produserer svært driftssikre og brukervennlige kaffemaskiner. Den gode og forutsigbare kundeopplevelsen får du nemlig gjennom en kombinasjon av et godt, preventivt serviceprogram og gode og enkle maskiner.