Varoma Products

EVERGOOD CLASSIC

VÅRT UTVALG AV

EVERGOOD CLASSIC

Gruppe-Evergood-Classic-250g-og-Classic-hele-bonner-500g-579x579En nøye utvalgt blanding av 100% Arabica-bønner komponerer den særegne smaken av Evergood som har gjort den til nordmenns mest foretrukne kaffe. Bønner fra Colombia, Kenya, Costa Rica, Brasil og Guatemala blandes til den perfekte Evergood-blandingen.
I frodige fjellområder høyt over havet, finnes det unike klimaet som modner kaffeplantens bønner langsomt.
Slik får den fyldige, aromatiske smaksrikdommen som kjennetegner Evergood Kaffe, tid til å utvikle seg.
Dette er en nøye utvalgt blanding der vi henter en søtlig syrlighet fra Kenya, mens kaffebønner fra Colombia bidrar med silkemyk balanse, god fylde og en lang, elegant ettersmak.

Vi nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder antall kopper kaffe vi drikker per person, og kaffe er en viktig del av vår kultur. Interessen for kaffe har økt i takt med tilbudet på det norske markedet og etableringen av kaffebarer. Til tross for det store utvalget, er Evergood fortsatt den foretrukne kaffen blant nordmenn.

Det viser at folk flest er villige til å betale litt mer for smakens skyld.

 

HISTORIEN BAK EVERGOOD

Evergood ble lansert i 1954. I en tid der jakten på billig kaffe skapte stor variasjon i smak og kvalitet i kaffen på markedet. Dette ga liv til ideen om å lage en kvalitetskaffe av de beste kaffesortene. Dermed kunne norske kaffeelskere være garantert god og forutsigbar smak og høy kvalitet – hver gang.

 

Reserver prøvesmaking

otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca
coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Ta testen her