Varoma Products

MALT KAFFE

VÅRT UTVALG AV

MALT KAFFE

Fersk kaffe som er malt i den fineste malingsgraden tilpasset enkoppsautomater, der vannet trekker svært raskt gjennom. Dette for å få ut mest mulig smak på kort tid. Kaffen blir pakket i modifisert atmosfære og sikrer god kvalitet.

274x432 Evergood Classic Proff finmalt 9x1000g_1L

EVERGOOD CLASSIC

I over en generasjon har Evergood vært den kaffen flest nordmenn foretrekker. God smak går aldri av moten. De fleste kaffemerker er blandet av kaffesorter som varierer i kvalitet, smak og pris. I Evergood er innholdet av finere høytvoksende kaffesorter spesielt stort, for at smak og aroma skal bli best mulig. Evergood er en fyldig, aromatisk kaffe med en velbalansert fin smak. Evergood konsept kommer som malt og hele bønner.

Reserver prøvesmaking

274x432ALI Original Proff finmalt 9x1000g_1L

ALI KAFFE

Det finnes to hovedtyper kaffebønner – robusta og arabica. Arabica er anerkjent som den beste kvalitetskaffen av disse. Ali kaffe er en kvalitetskaffe bestående kun av utvalgte Arabica-bønner fra Mellom- og Sør-Amerika, med hovedvekt på Brasil.
 
Den gode, kraftfulle smaken gir en følelse av opplagthet og velvære. Det er derfor vi sier at Ali kaffe kurerer gruf. Denne blandingen består av 100% arabica bønner fra Brasil og Colombia. Ali har en middels brenningsgrad.

Reserver prøvesmaking

274x431Evergood Dark Roast Proff ekstra finmalt 9x1000g_1L

EVERGOOD DARK ROAST

De fleste kaffemerker er blandet av forskjellige kaffesorter som varierer i kvalitet, smak og pris. Evergood kaffe består av spesielt utvalgte bønner fra fjellområdene i bl.a Colombia, Etiopia og Kenya. Disse kaffetypene blir dyrket i vekstområder opp mot 2000 m.o.h. dvs. med lang modningstid og derav fantastiske smaksegenskaper.

Evergood Dark Roast har en noe mørkere brenningsgrad enn Evergood Classic. Dette gir en kraftigere aroma og smak med kontinentalt preg. Fyldigheten og den elegante ettersmaken gjør Evergood Dark Roast til en smaksopplevelse av de sjeldne.

Reserver prøvesmaking
otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca
coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Ta testen her