Varoma Products

EVERGOOD DARK ROAST

VÅRT UTVALG AV

EVERGOOD DARK ROAST

EVERGOOD Kaffe består av 100% Arabica-bønner fra Colombia, Kenya, Costa Rica, Brasil og Guatemala.Gruppe-Evergood-DarkRoast-250g-og-Dark-Roast-hele-bonner-500g-579x579

Evergood Dark Roast er en mørkere brent kaffe enn Evergood Classic og har en kraftig aroma og kontinentalt preg.

 

I frodige fjellområder høyt over havet, finnes det unike klimaet som modner kaffeplantens bønner langsomt. Slik får den fyldige, aromatiske smaksrikdommen som kjennetegner EVERGOOD Kaffe, tid til å utvikle seg. En nøye utvalgt blanding der vi henter en søtlig syrlighet fra Kenya, mens bønner fra Colombia bidrar med silkemyk balanse, god fylde og en lang, elegant ettersmak.

 

HISTORIEN BAK EVERGOOD DARK ROAST

Evergood Dark Roast ble lansert i 2006, en tid da nordmenn begynte å reise hyppigere og lengre. Og det ble mer populært med mørkbrent kaffe i stil med den man fikk servert lengre sør i Europa.

Mørkere brent kaffe assosieres vanligvis ikke med den beste kvaliteten. Dette er fordi kraftig brenning ofte blir brukt for å skjule at det brukes kaffebønner av dårligere kvalitet. Men med Evergood Dark Roast garanterer vi for at denne kaffen har samme gode kvalitet som Evergood Classic.

Reserver prøvesmaking

otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca
coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Ta testen her