<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=192817577979757&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Varoma Products

KAFFEMASKINER PÅ JOBBEN

coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Les om

Siamonie smart

SIAMONE SMART er den fleksible kaffemaskinen. En relativt liten og nett espressomaskin av høy kvalitet og med et tidløst design.

SIAMONIE SMART

SiamonIe Smart. Kaffemaskin på jobb.

SiamonIe Smart

SIAMONIE SMART er den fleksible kaffemaskinen med vanntank. En relativt liten og nett espressomaskin av høy kvalitet og med et tidløst design.

Tysk kvalitet av ypperste klasse, dette lillebroren til den større maskinen: Siamonie.

Det smarte og fleksible med denne maskinen er at den kan fås med vanntank – eller med kobling direkte til vannuttak, så her kan du bestemme selv hva som passer deg best.

Maskinen har to bønnebeholder, en for vanlig kaffe og en for espresso kaffe. Den har også en beholder for melkepulver og en for sjokoladepulver, og selvsagt uttak til te – så her får du alt du trenger av god kaffe, og andre gode varmdrikker.

Maskinen er utstyrt med en berøringsskjerm som både ser lekker og innbydende ut.

Passer god til 10-25 daglige brukere

 

Mål/dimensjoner:

Høyde: 545 mm

Dybde: 380 mm

Bredde: 540 mm

Strømstyrke: 230 V / 50Hz / 16A

Jeg vil ha et tilbud på denne løsningen

Våre fornøyde kunder

Våre kunder er både høyt og lavt i hele Norge, men de har to ting til felles: de er alle opptatt av internkultur og god kaffe. Her er noen av våre koffeinglade kunder:
otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca