Varoma Blog
VELKOMMEN TIL

KAFFEBLOGGEN

  NYE ARTIKLER

  Drammen Sykehus ønsket å gi et bedre...

  Varmen har ankommet, og med lengre,...

  Dette lurer v:aromas kunder på (FAQ)

  05/02/2020,     Av Remi Andre Olsen,

  Selv etter at maskinen(e) er godt på plass på kontoret, får vi ofte inn en del spørsmål. Vi har samlet de vanligste her, så se gjerne om du får svar på det du lurer på før du ringer kundeservice.

  Hvor ofte skal maskinen renses?

  På morgenen hver dag skal maskinoperatøren sette på en kjapp gjennomskylling av maskinen. Én gang i uka må du også sette på en litt mer omfattende tablettrens. Selv om vi sier «omfattende» her, er det ikke snakk om mer enn et par minutter. Noen maskiner vil ha forskjellige renseprosedyrer, men her vil du få grundig opplæring og kan alltid ta kontakt med oss hvis du har flere spørsmål.

  Dersom du har en maskin med ferskmelk, må særlig rørene som fører melken over i maskinen gjennomskylles og renses grundig hver dag.


  Jeg skjønner ikke én av maskinens funksjoner

  Alle maskinene vi selger nye i dag kommer med touch-skjerm, og det betyr at brukermanualen ligger bygget inn i maskinen. Eldre maskiner, hvis dere for eksempel kjøper brukt, kommer med brukermanual. Slå opp det du lurer på der først, men slå gjerne på tråden om ikke du finner svar.


  Hvor ofte burde vi kjøpe nye ingredienser?

  Vi anbefaler at dere bestiller ingredienser for åtte eller tolv uker av gangen.Som holder til vi er innom neste gang. Ettersom vi sender en servicemedarbeider tekniker for å kjøre service på maskinen hver åttende til tolvte uke, kan han/hun ta med produkter, så dere slipper å betale for frakt og sparer miljøet. Har dere en serviceavtale som innebærer hyppigere service, kan dere også få levert ingredienser oftere.


  Hvor lenge holder kaffen etter at posen er åpnet?

  All kaffen kommer med utløpsdato på posen, men prøv å ikke åpne mer enn én pose av gangen. Etter en uke vil den mest optimale aromaen være borte, og kaffen vil smake litt dårligere. Det er ikke farlig, men handler bare om å få mest smak ut av ingrediensene.


  Hva er kundenummeret mitt?

  Ved endt installasjon limer vi et kundeservice-kort med kundenavn og -nummer på innsiden av maskinen. Les av dette nummeret når du ringer oss, så finner vi enklere fram til din avtale og maskin.


  Kan jeg bestille kaffe på nett?

  Du kan bestille kaffe på nett, så fort du oppretter en konto i vår salgsportal. Følg knappen der det står «Salgsweb» øverst i høyre hjørne på hjemmesiden vår.


  Jeg ønsker å bytte maskin. Kan jeg?

  Hvis du har vokst ut av eksisterende løsning eller dagens løsning er for stor, tar vi dialogen på telefon. Hvis du virkelig vil, er det også mulig å bytte maskin, men du må regne med en del ekstrakostnader. Kontrakten tar utgangspunkt i at du er bundet til maskinen(e) du har valgt i 3–5 år. Hør med vår kundeservice om du mener det er verdt det.


  Hvordan kommer jeg i kontakt med v:aroma?

  Du kan kontakte oss via chat på nettsiden vår, eller ringe kundesenter på 404 53 000.


  Hvordan blir min avtale fakturert?

  Her finnes det litt forskjellige løsninger, men normalen er at du faktureres for leieavtale i forkant av hvert kvartal. Andre produkter faktureres løpende etter levering.


  Hva gjør jeg hvis jeg trenger å flytte kaffemaskinen min?

  Som del av serviceavtalen kan flytting av kaffemaskinen uten å involvere v:aroma-personell bryte med garantibestemmelsene. Kontakt derfor oss om du trenger å flytte den, enten via chat eller telefon.


  Kan jeg bytte til andre ingredienser enn dem jeg får kjøpt hos v:aroma?

  Maskinen din er bundet mot et leveringspåbud som regulert i driftsavtalen din. Har du den ikke for hånden, kan du ta kontakt med oss for en kopi. Likevel burde det ikke være noe problem om du ønsker annen kaffe, siden v:aroma har bransjens bredeste sortiment av kaffesorter. Vi har noe for alle ganer.


  Hvor lang tid tar det før jeg får service hvis maskinen min stopper å fungere?

  De fleste problemer kan løses øyeblikkelig via telefonsupport, så her er det kun snakk om tiden det tar før du får oss på tråden. Dersom det er behov for å få en tekniker til arbeidsplassen din, er responstiden regulert i driftsavtalen din.


  Hva gjør jeg med kaffemaskinen om kontoret skal stå tomt en stund?

  Kaffemaskiner trives best når de brukes. Når en kaffemaskin står lenge stille og ubrukt, vil det være mulig at plast- og gummikomponenter tørker ut. Ved kortere perioder kan dere bare trekke ut stikkontakten, men er det snakk om et litt lengre tidsrom må dere kontakte kundeservice for nedstengning av maskinen. Pass på å rense den før tekniker kommer for å tømme og stenge den ned.


  Hvordan melder jeg ending av fakturaadresse til v:aroma?

  Da sender du bare en e-post med ditt kundenummer og din nye fakturaadresse til kundeservice@varoma.no

  kaffekopper

  Finn den beste kaffemaskinen til arbeidsplassen din


  Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser. Ta vår kaffemaskintest!

  Remi Andre Olsen

  Remi er grunnlegger og daglig leder i v:aroma.

  Remi Andre Olsen

  coffee-beans.png
  Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

  Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

  Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
  Ta testen her