juicy hero lowres

FRISK OG GOD DRIKKE PÅ JOBBEN

Les mer om

VISION 

Slukk tørsten med et glass forfriskende, rent vann eller velsmakende juice fra en av våre drikkedispensere. Undersøkelser viser at enkel tilgang til kjølt friskt drikke fra en vann- eller juicedispenser øker inntaket av væske hos medarbeiderne. Det igjen sikrer væskebalansen i kroppen som bedrer konsentrasjon og utholdenhet. 

Vision

MED OVERLEGEN TEKNOLOGI KAN ALT VÆRE SYNLIG 

Med sitt helautomatiske og intelligente påfyllingssystem er dette den ultimate løsningen for enhver buffét. Fersk og kjølt juice fylles i glassbeholderen automatisk, dette sikrer maksimal hygiene.

Maskinen har fire ulike beholdere til juice eller annen smaksatt drikke, og det er mulig å bestille kullsyre som et tillegg til frisk, kaldt vann. 

Vision er hygenisk i tillegg til at den er stilig å se på. Juicen blandes automatisk rett i beholderen, så det er ikke nødvendig å åpne maskinen for å fylle på mer juice i beholderne. Sensorene i maskinen gir deg beskjed når det er på tide med rens, påfyll av konsentrat eller tømming av spillbrettet. 

 

Jeg vil vite mer om v:aroma Juicy!

otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca

Kaffemaskin til din bedrift

Espresso, cappuccino eller vanlig filterkaffe? Den beste kaffen får du når både maskinen og kaffen holder høy kvalitet. Vårt utvalg av brukervennlige kaffemaskiner gir noe for enhver smak.
Se våre kaffemaskiner