juicy hero lowres

FRISK OG GOD DRIKKE PÅ JOBBEN

Les mer om

PHOENIX

Slukk tørsten med et glass forfriskende, rent vann eller velsmakende juice fra en av våre drikkedispensere. Undersøkelser viser at enkel tilgang til kjølt friskt drikke fra en vann- eller juicedispenser øker inntaket av væske hos medarbeiderne. Det igjen sikrer væskebalansen i kroppen som bedrer konsentrasjon og utholdenhet. 

Phoenix

ELEGANT OG TIDLØS

Phoenix tilbyr deg størst mulig fleksibilitet. Enten du ønsker å nyte drikken din med eller uten CO2, varm eller kald – du kan gjøre alt!

Denne modellen er har et ekstra høyt utløp,  noe som gir nok plass til flasker eller karafler i dispenserområdet. Det er også en egen hylle som kan vippes ned dersom du heller ønsker å bruk glass.

Dessuten har du den unike muligheten til å designe din egen etikett eller trykk til fronten, som er av rustfritt stål. Denne modellen monteres på benk, med konsentratet under og kobles rett på vannettet.

 

Jeg vil vite mer om v:aroma Juicy!

otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca

Kaffemaskin til din bedrift

Espresso, cappuccino eller vanlig filterkaffe? Den beste kaffen får du når både maskinen og kaffen holder høy kvalitet. Vårt utvalg av brukervennlige kaffemaskiner gir noe for enhver smak.
Se våre kaffemaskiner