<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=192817577979757&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Varoma Products

VAREAUTOMATER PÅ JOBBEN

coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Les mer om

SU2020

Om du ønsker å selge drikke, snacks, mat eller non-food, så har du muligheten med vendingmaskiner fra oss. 
Alle våre vendingmaskiner er tyskprodusert og kan monteres med kortløsning, så her står fleksibilitet og kvalitet virkelig i høysete!

SU2020

SU2020. Vareautomat til bedrift.

SU2020

Den ultimate matleverandøren!

Kjøler ned til 4 grader, så her kan du trygt oppbevare mat som baguetter, yoghurt, ferdigmat, salat, snacks, etc. Maskinen har også en løftearm som skånsomt frakter varene ned i luken. Kortløsning kan selvfølgelig bli montert, i tillegg til muligheten for mynt eller internkort.
Maskinen har glassfront, slik at alle produktene blir godt eksponert og kan lett tilpasses ditt behov i forhold til hvilke varer du vil ha i den.

Kapasitet: Kommer an på valgt innhold i maskinen og kan enkelt tilpasses avhengig av behov.
Kommer med 5 eller 6 hyller.

Mål/dimensjoner:
Høyde: 183cm
Bredde: 99cm
Dybde: 88cm

Strøm: 230V / 50Hz / 16 A

Jeg vil ha et tilbud på denne løsningen

Våre fornøyde kunder

Våre kunder er både høyt og lavt i hele Norge, men de har to ting til felles: de er alle opptatt av internkultur og god kaffe. Her er noen av våre koffeinglade kunder:
otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca