vannmaskiner

VANN OG JUICE PÅ JOBBEN

Velg riktig

DRIKKELØSNING

Slukk tørsten med et glass forfriskende, rent vann eller juice fra en av våre drikkedispensere. Enten om du ønsker en kombinert drikke- og kaffeløsning eller vil ha dispenseren stående for seg selv, så har vi et utvalg vanndispensere som gjør at du  alltid vil ha tilgang til et sunt og oppkvikkende glass vann. Undersøkelser viser at tilgang til kjølig, friskt vann fra en vanndispenser øker inntaket av vann hos de rundt. Det igjen sikrer vannbalansen i kroppen som bedrer konsentrasjon og utholdenhet. Felles for alle våre vannløsninger er at de kommer med vannfilter som sikrer godt og sunt vann uansett hvor du måtte installere dem.

HiClass20_NERO-1024x1024

Hi-Class

En toppmoderne vanndispenser som kan plasseres på toppen av benken. Du kan bestille din Hi-Class, med kjølt og kullsyrevann eller kun kjølt vann.

Les mer
j-class_top_30_black_

JET

En enkel og delikat vanndispenser som kan plasseres på benk eller underskap, med eller uten kullsyre. Du kan bestille din Jet, med kjølt og kullsyrevann eller kun kjølt vann.

Les mer
pandora underskap

Pandora

Dette er vår supre vannløsning som kombineres med kaffeløsning! En plassbesparende og praktisk løsning. Underskapet er tilpasset med kjøler, og tappetårnet er plassert ved siden av kaffemaskinen. Enkelt og greit!
Les mer
Niagara_Top

Niagara

Enheten kommer med stor kapasitet og egner seg derfor både på kontor, skoler og helseinstitusjoner med et høyere antall ansatte elever eller gjester. Den holder høy kvalitet og gir alltid friskt og rent vann. Du kan bestille din Niagara, med kjølt og kullsyrevann eller kun kjølt vann.

Les mer

VÅRE FORNØYDE KUNDER

Våre kunder er både høyt og lavt i hele Norge, men de har to ting til felles: de er alle opptatt av internkultur og god kaffe. Her er noen av våre koffeinglade kunder:
otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca