top banner group drinking juice -1

VANN OG JUICE PÅ JOBBEN

det forfriskende valget

VANN OG JUICE TIL ALLE ANLEDNINGER

v:aroma's innovative drikkeløsninger, tilbyr både vann- og juicedispensere til ethvert behov. Enten du er ute etter en løsning som kombinerer deilig kaffe, vann, og juice, eller ønsker en enkel stående dispenser, har v:aroma det du trenger for å slukke tørsten med et glass forfriskende, rent vann eller velsmakende juice.

 

Utvalget vårt av vanndispensere sikrer at du alltid har tilgang til sunt og friskt vann. Studier viser at tilgang til kjølig, friskt vann øker vanninntaket, som igjen støtter kroppens vannbalanse, forbedrer konsentrasjonen og utholdenheten. Alle våre vannløsninger kommer med vannfilter for å garantere godt og sunt vann uansett installasjonssted.

 

Når det kommer til juice, benytter v:aroma Juicy juicedispensere som bruker konsentrat, noe som støtter et mer bærekraftig miljø. Juice fra konsentrat lages ved at frukt presses, vannet trekkes ut, og deretter tilsettes vann igjen uten andre tilsetningsstoffer. Dette gir juice, te, vitamin- og sportsdrikker av høy kvalitet med lang holdbarhet og en frisk, god smak.

 

Oppdag fordelene ved å velge v:aroma for dine drikkeløsninger – kvalitet, bærekraft, og fleksibilitet som møter alle dine behov.

HiClass20_NERO-1024x1024

Hi-Class

En toppmoderne vanndispenser som kan plasseres på toppen av benken. Du kan bestille din Hi-Class, med kjølt og kullsyrevann eller kun kjølt vann.

Les mer
j-class_top_30_black_

JET

En enkel og delikat vanndispenser som kan plasseres på benk eller underskap, med eller uten kullsyre. Du kan bestille din Jet, med kjølt og kullsyrevann eller kun kjølt vann.

Les mer
pandora underskap

Pandora

Dette er vår supre vannløsning som kombineres med kaffeløsning! En plassbesparende og praktisk løsning. Underskapet er tilpasset med kjøler, og tappetårnet er plassert ved siden av kaffemaskinen. Enkelt og greit!
Les mer
Niagara_Top

Niagara

Enheten kommer med stor kapasitet og egner seg derfor både på kontor, skoler og helseinstitusjoner med et høyere antall ansatte elever eller gjester. Den holder høy kvalitet og gir alltid friskt og rent vann. Du kan bestille din Niagara, med kjølt og kullsyrevann eller kun kjølt vann.

Les mer

Produktnavn

vision

VISION

OVERLEGEN TEKNOLOGI

Med sitt helautomatiske og intelligente påfyllingssystem er dette den ultimate løsningen for enhver buffet. Fersk og kjølt juice fylles i glassbeholderen automatisk, som sikrer maksimal hygiene.

Les mer

Produktnavn

hydra

HYDRA

DEN LILLE SUPERHELTEN

Dette er den minste juicedispenseren vår, men ikke la deg lure av størrelsen. Denne maskinen har nesten like stor kapasitet som større modeller, men passer godt inn på mindre kjøkken eller kontor med lite benkeplass. 

Les mer

Produktnavn

phoenix

PHOENIX

ELEGANT OG TIDLØS

Phoenix tilbyr deg størst mulig fleksibilitet. Enten du ønsker å nyte drikken din med eller uten CO2, varm eller kald – valget er ditt! Denne modellen er har et ekstra høyt utløp,  noe som gir nok plass til glass, flasker eller karafler i dispenserområdet.

Les mer

VÅRE FORNØYDE KUNDER

Våre kunder er både høyt og lavt i hele Norge, men de har to ting til felles: de er alle opptatt av internkultur og god kaffe. Her er noen av våre koffeinglade kunder:
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca