Varoma Blog
VELKOMMEN TIL

KAFFEBLOGGEN

  NYE ARTIKLER

  Lenge har kaffe holdt Norge i gang, og...

  Halden kommune ønsket en kantine løsning...

  5 håndplukkede kaffemaskiner – hvilken passer for din bedrift?

  21/01/2020,     Av Remi Andre Olsen,

  Vi i v:aroma er over gjennomsnittet opptatt av god kaffe. Det betyr at vi kun selger kaffe vi vet at nordmenn er glade i, som Ali Kaffe og Evergood. Men bønnene er bare halve historien. Bryggeprosessen er like viktig. Det betyr at vi nøye plukker ut hvilke maskiner vi ønsker å tilby våre kunder.

  Vi har landet på et utvalg på fem. Dette er kvalitetsmaskiner som fyller litt forskjellige nisjer. Skal du velge riktig maskin til din bedrift, gjelder det å vite hva du er på utkikk etter. Det enkleste er å ta vår kaffetest, som automatisk kan avgjøre riktig valg. Men er du av typen som foretrekker å lese deg opp selv i forkant, har du kommet til rett sted.

  Alle maskinene våre kommer med touch-skjerm. Dette er ikke bare for estetikkens skyld, men også for å gjøre det enklest mulig å utføre rense- og vedlikeholdsprogrammer. Noen fingertrykk er alt som skal til, for at maskinene holder seg i optimal stand, kopp etter kopp.


  Ferskbrygg (10–30 brukere)

  For deg som elsker svart kaffe.

  Det er ingen hemmelighet at nordmenn liker filterkaffe. Ferskbrygg  er maskinen for deg som heller vil ha god gammeldags svart kaffe enn espresso. Det gir en rundere, mildere, men gjerne mer nyansert smak enn alternativet. Her får du utmerket traktekaffe, bare automatisert.ferskbrygg-kaffemaskin

  Maskinen kommer med innebygget filter som skiftes ut for hver kopp, slik at kvaliteten blir like høy hver gang. Dette sikrer ikke bare nydelig svart kaffe, men også at fettstoffene filtreres ut. Perfekt for dem som teller kalorier, og smakfullt for alle, uansett.

  Maskinen er dessuten svært tilpasningsdyktig. Du kan få den med både beholder til ferdigmalt kaffe og kvern til bønner, og kan øke lagringskapasiteten ved behov. For dem som vil ha noe annet enn svart kaffe, kan den også bestilles med plass til sjokolade, melk eller melkepulver og eget uttak for varmtvann.

  Og ja, du kan så klart også fylle en hel, velsmakende kanne.


  Spreso (10–30 brukere)

  spreso-kaffemaskinDet naturlige valget for espresso-entusiasten.

  Den observante leser vil kanskje merke seg at Spreso er utledet av ordet «espresso», og det er akkurat det du får her. Spreso er en helautomatisk espressomaskin, så hvis det og melkebaserte drikker som cappuccino er favorittene på din arbeidsplass, er dette et perfekt valg. Beholdere for melkepulver og sjokoladepulver er inkludert. 

  Her er det også flere muligheter for å tilpasse maskinen, og utstyre den med en ekstra kvern for kaffebønner i tillegg til espressobønnene. Hvis noen foretrekker vanlig kaffe, er det altså en mulighet gjennom denne også – da snakker vi klassisk americano, brygget gjennom trykk.

  For den kresne gane kan maskinen også kobles på ferskmelkbeholder, forutsatt at denne renses litt ekstra ofte.


  Siamonie (15–40 brukere)

  Espresso for feinschmeckere.Siamonie

  Tysk ingeniørkunst har brakt oss dette vidunderet – en espressomaskin som kombinerer det ypperste innen kaffeteknologi med lekkert design i rustfritt stål, for å gi ditt kontor kaffe i verdensklasse.

  Når bare det beste er godt nok, og du er villig til å betale for det, er Siamonie eneste valg. Den er dyrest, men det er ikke uten grunn. Maskinen er en dobbeltdekker med to kverner innebygget, for både espressobønner og vanlige kaffebønner. I tillegg er alle maskinene utstyrt med beholder for sjokoladepulver og melkepulver. Siamonie er ikke en maskin som inngår kompromisser.

  Er det én maskin som fortjener tilgang på ferskmelk, er det denne. Da sikrer du absolutt maksimal smaksopplevelse.

   

  Siamonie Smart (10–25 brukere)

  Luksus i liten pakke.

  Dette er «mini»-versjonen av Siamonie, men kan skilte med samme høye Siamonie smartkvalitet på både design og teknologi. Om du har litt mindre plass på kontoret, eller færre ansatte, men likevel vil ha det beste av det beste, kan Siamonie Smart fylle det behovet. Denne kan komme med en liten vanntank dersom du ikke har uttak til å fylle på vann direkte. 

  Også her følger det med to kverner – én til espressobønner, én til kaffe.


  Sego Espresso (opptil 10 brukere)

  God kaffe på lite areal.

  Denne helautomatiske espressomaskinen er vår minste og rimeligste, men lager likevel knallgod kaffe. SegoDen kommer med kvern som vanligvis brukes til kaffebønner, for en mørkere, mer kremet kaffeopplevelse enn gjennom trakt. Smaken holder seg frisk for hver eneste kopp. 

  Hvis du har lite plass på kontoret, eller bare vil supplere med litt ekstra kaffekapasitet, passer denne pent inn. Ønsker de ansatte seg sjokolade- eller melkepulver har den også plass til det. Noen ganger kan du få mye godt i en liten pakke!

  Dette er altså vår fem kaffemaskiner, som vi er stolte av å tilby norske bedrifter. Er du fortsatt utsikker? Prøv deg på kaffetesten vår, så skal vi finne ut hvilken som best treffer deg og dine medarbeidere.

  kaffekopper

  Finn den beste kaffemaskinen til arbeidsplassen din


  Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser. Ta vår kaffemaskintest!

  Remi Andre Olsen

  Remi er grunnlegger og daglig leder i v:aroma.

  Remi Andre Olsen

  coffee-beans.png
  Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

  Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

  Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
  Ta testen her