Varoma Products

HELE KAFFEBØNNER

VÅRT UTVALG AV

HELE KAFFEBØNNER

Hele, brente kaffebønner som brukes i enkoppsautomater med kvern. Bønnene kan brukes på ferskbryggmaskin eller espressomaskin, men da ofte med forskjellige brenningsgrad. Lys brenning fremhever syrligheten i kaffen og eventuelt fruktige smakskomponenter (passer best til ferskbryggmaskiner). Mørkere brenning gir mer fylde og sødme, men er også mer bitter og mindre syrlig. (Passer best til espressomaskiner). Ved for mørk brenning mister kaffesorten sin særegne smak.

274x364Evergood Classic Proff hele bønner 6x600g_1L

EVERGOOD CLASSIC

I over en generasjon har Evergood vært den kaffen flest nordmenn foretrekker. God smak går aldri av moten. De fleste kaffemerker er blandet av kaffesorter som varierer i kvalitet, smak og pris. I Evergood er innholdet av finere høytvoksende kaffesorter spesielt stort, for at smak og aroma skal bli best mulig. Evergood er en fyldig, aromatisk kaffe med en velbalansert fin smak. Evergood konsept kommer som malt og hele bønner.

Reserver prøvesmaking

274x364Evergood Dark Roast Proff hele bønner 6x600g_1L

EVERGOOD DARK ROAST

De fleste kaffemerker er blandet av forskjellige kaffesorter som varierer i kvalitet, smak og pris. Evergood kaffe består av spesielt utvalgte bønner fra fjellområdene i bl.a Colombia, Etiopia og Kenya. Disse kaffetypene blir dyrket i vekstområder opp mot 2000 m.o.h. dvs. med lang modningstid og derav fantastiske smaksegenskaper.

Evergood Dark Roast har en noe mørkere brenningsgrad enn Evergood Classic. Dette gir en kraftigere aroma og smak med kontinentalt preg. Fyldigheten og den elegante ettersmaken gjør Evergood Dark Roast til en smaksopplevelse av de sjeldne.

Reserver prøvesmaking

274x364 ALI Original Proff hele bønner 6x600g_1L

ALI KAFFE

Det finnes to hovedtyper kaffebønner – robusta og arabica. Arabica er anerkjent som den beste kvalitetskaffen av disse. Ali kaffe er en kvalitetskaffe bestående kun av utvalgte Arabica-bønner fra Mellom- og Sør-Amerika, med hovedvekt på Brasil. Den gode, kraftfulle smaken gir en følelse av opplagthet og velvære. Det er derfor vi sier at Ali kaffe kurerer gruf. Blandingen består av 100% arabica bønner fra Brasil og Colombia. Ali har en middels brenningsgrad.

Reserver prøvesmaking

274x541Jacobs Utvalgte Espresso Italian Style hele bønner 6x500g_1L

JACOBS ESPRESSO ITALIAN STYLE

En espressoblanding der det kun brukes høytvoksende arabica-bønner av beste kvalitet. Smaken er kraftig, samtidig rund og fyldig med et tydelig preg av mørk sjokolade samt jordbær og aprikos. Kaffen har en ettersmak av røk og jord. Produsert og pakket av Joh. Johannson Kaffe.

Reserver prøvesmaking
otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca
coffee-beans.png
Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
Ta testen her