juicy hero lowres

V:AROMA JUICY 

drikkekonsept til arbeidsplass, horeca, institusjon og fritid

frisk og god smak uten svinn

 

drikkevalg

Visste du at juice fra konsentrat lages ved at frukt først presses og at vannet deretter trekkes ut fra juicen? Deretter tilsettes det vann til konsentratet ved tilberedning. Det er ingen andre tilsetningsstoffer i juice fra konsentrat.

v:aroma Juicy tilbyr juice, te, vitamin- og sportsdrikke av høy kvalitet, lang holdbarhet og frisk, god smak.

v:aroma er en komplett konseptleverandør som tilbyr både teknisk løsning, service og drikkekonsentrater. Sammen med våre partnere har vi mange års erfaring, høy kompetanse og kapasitet for å kunne tilby passende løsninger til enhver kunde! 

 

 

earth hands

 

Det bærekraftige valget

Det nye, innovative drikkesystemet fra v:aroma Juicy skåner miljøet vårt for mye transport og utslipp da juicedispenserne bruker konsentrat. Store besparelser innen lager, logistikk, service og energi er kun noen av fordelene.

 

 

visi woman drinking

 

Mange løsninger - passer inn overalt 

v:aroma Juicy-løsning tilbyr deg stor fleksibilitet. På eller under benk løsninger, en eller flere tappeenheter, ulike tappehøyder, ulik volumkapasitet - vi finner en løsning som passer inn hos deg. 

Vi har løsninger fra en liten arbeidsplass som ønsker juice sammen med sin vannløsning til store konferansehotell, restaurant og kantine.

 

 

Jeg vil vite mer om v:aroma Juicy!

 

 

våre juicedispensere

Finn den modellen som passer deg best!

hydra

Hydra

Den lille superhelten

Dette er den minste juicedispenseren vår, men ikke la deg lure av størrelsen. Denne maskinen har nesten like stor kapasitet som større modeller, men passer godt inn på mindre kjøkken eller kontor med lite benkeplass. 

phoenix

Phoenix

Elegant og tidløs

Phoenix tilbyr deg størst mulig fleksibilitet. Enten du ønsker å nyte drikken din med eller uten CO2, varm eller kald – valget er ditt! Denne modellen er har et ekstra høyt utløp,  noe som gir nok plass til glass, flasker eller karafler i dispenserområdet.

vision

VISION

Overlegen teknologi

Med sitt helautomatiske og intelligente påfyllingssystem er dette den ultimate løsningen for enhver buffet. Fersk og kjølt juice fylles i glassbeholderen automatisk, som sikrer maksimal hygiene.

VÅRE FORNØYDE KUNDER

Våre kunder er både høyt og lavt i hele Norge, men de har to ting til felles: de er alle opptatt av internkultur og god kaffe. Her er noen av våre koffeinglade kunder:
otra
ssp
norges-gruppen
ASKO_logo-1.png
deli-de-luca