sustainable 1600x500

VÅRT MILJØFOKUS

Les mer om

MILJØ OG BÆREKRAFT

v:aroma har i sin forretningsstrategi tatt et tydelig og mer bevisst og aktivt grep for mer bærekraftig utvikling.

 

bærekraft og sertifiseringer

16
 
Miljøfytrårn

v:aroma ble i 2021 et stolt Miljøfyrtårn. Miljøet har alltid vært viktig for oss i v:aroma. Det innebærer at vi har fokus på redusert energiforbruk, lavere utslipp, mindre plastemballasje og økning i kildesortering og gjenvinning. I tillegg ønsker vi å bidra til flere bærekraftige produkter. 

v:aroma miljøretur

v:aroma tar samfunnsansvar og bidrar til økt bærekraft ved å tilby våre kunder retur og gjenvinning av utstyr i kategoriene kaffemaskin, vanndispenser og vareautomat. Ta kontakt med oss for detaljer.

Bærekraftige leverandører og samarbeidspartnere:

Vi har noen av de mest miljøvennlige leverandørene og samarbeidspartnerne i bransjen, hvor bærekraftige produkter og tjenester er hovedfokuset.

 

 

19
 
Sertifiseringer 

Dagens klimaendringer truer kaffeproduksjonen verden over. Av den grunn er det viktig å belaste miljøet så lite som mulig, eller ikke i det hele tatt. Vår partner og kaffebrenneri, Joh Johannson er med på alle sertifiseringsordninger. Kaffen deres er så rettferdig, bærekraftig og miljøvennlig som mulig. I tillegg gir sertifiseringene dere som kunder trygghet om et godt kaffekjøp. 

Les mer om sertifiseringene her: 

 

otra
ssp
norges-gruppen
asko
deli-de-luca

Kaffemaskin til din bedrift

Espresso, cappuccino eller vanlig filterkaffe? Den beste kaffen får du når både maskinen og kaffen holder høy kvalitet. Vårt utvalg av brukervennlige kaffemaskiner gir noe for enhver smak.
Se våre kaffemaskiner