Varoma Blog
VELKOMMEN TIL

KAFFEBLOGGEN

  NYE ARTIKLER

  Lenge har kaffe holdt Norge i gang, og...

  Halden kommune ønsket en kantine løsning...

  Vi har vært i Drammen hos en ny kunde

  21/01/2020,     Av Remi Andre Olsen,

  På fredag var vi igjen ute og monterte ny kaffemaskin. Enda en ny kunde som skal få gleden av en god kopp kaffe. Rune monterte opp 1 stk kaffemaskin på Thrana Klinikken i Drammen. Den nye kaffemaskinen ble tatt godt imot av vår kontaktperson, Frode, en hobby barista med sansen for gode kaffeopplevelser. Nå skal både pasienter og ansatte få drikke en god Evergood kaffe på klinikken.

  Smil_kaffe_Thrana-1

  Vi liker alltid å høre om hvorfor våre kunder har valgt oss og svarene fra Frode får salg- og markedsavdelingen til å fly:

  • Googlet seg frem til vår nettside som gav han en god oversikt over v:aroma sine kaffeløsninger til bedrifter. Med tekst, bilder og videoer var det enkelt å få oversikt.
  • Kontaktet oss på chat og vår selger forsto hvilke kanaler han ønsket dialog igjennom, i en hektisk tid i forbindelse med åpning av den nye klinikken.
  • Andre tilbydere var for pågående.

  Kaffemaskin_Thrana-1

  Thrana Klinikken har fått en kaffemaskin med espressobønner. De hadde ikke vanntilkobling, men vi fikset en egen vanntank til maskinen. Midt i blinken for den.

   

  Vi i v:aroma er stolt leverandør av kaffeløsning til Thrana Klinikken, og ser fram i mot et godt samarbeid.

  Takk for tilliten!

  kaffekopper

  Finn den beste kaffemaskinen til arbeidsplassen din


  Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser. Ta vår kaffemaskintest!

  Remi Andre Olsen

  Remi er grunnlegger og daglig leder i v:aroma.

  Remi Andre Olsen

  coffee-beans.png
  Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

  Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

  Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
  Ta testen her