Varoma Blog
velkommen til

KAFFEBLOGGEN

  SISTE ARTIKLER 

  Lenge har kaffe holdt Norge i gang, og...

  Halden kommune ønsket en kantine løsning...

  De 3 beste grunnene til å velge kaffeløsning fra v:aroma

  31/10/2019,     Av Remi Andre Olsen,

  Ting tyder på at du har landet her på v:aroma-bloggen på jakt etter ny kaffeløsning til jobben, så jeg vil gjerne benytte anledningen til å skryte litt. Som kaffeentusiast mener jeg i all ydmykhet (ok, ikke fullt så ydmykt) at vår løsning er den beste du finner på markedet. Jeg nevner grunner i fleng, og med fleng mener jeg tre. Her kommer de:

  1. Solide og brukervennlige maskiner

  Hos v:aroma har vi plukket ut noen få, nøye utvalgte modeller som oppfyller de strenge kravene vi har til kvalitet, brukervennlighet og driftssikkerhet. Alle er elegante og robuste, og styres gjennom en enkel berøringsskjerm. Noen gir ferskbrygg, andre espresso, avhengig av hva dine ansatte foretrekker. Vi har også nulltoleranse for kapsler. I stedet kommer maskinene med kvern eller filter for malt kaffe, slik at resultatet alltid blir ferskt og velsmakende.

  Har du lest: Leie kaffemaskin til bedriften eller kjøpe ny kaffeløsning?

  2. De aller beste råvarene

  Selve kaffemaskinen er selvsagt bare en del av det som avgjør resultatet. Like viktig er selve kaffen. Derfor har vi utviklet et samarbeid med Joh. Johannson Kaffe i Oslo, som deler vår frustrasjon over hvor mye dårlig billigkaffe som finnes der ute, og har jobbet for å rette opp i dette siden midten av 1950-tallet.

  Her får du kaffe som brennes av folk som brenner for kaffe, gjennom kjente og kjære merkevarer som Evergood, Ali Kaffe og Jacobs utvalgte, bare for å nevne noen. Dette er merker som er selvfølgelige valg for mange når de selv kjøper på butikken, så kaffen på jobb skal ikke være noe dårligere. Fyldige, aromatiske blandinger som sikrer at de ansatte får en liten gourmet-opplevelse hver dag, og at kvaliteten holder seg under hele avtaleperioden.

  Har du lest: Hva bør en kaffemaskin på jobb koste?

  3. Service du kan stole på

  Den siste delen av en skikkelig kaffeløsning er en god serviceavtale, som innebærer både preventivt vedlikehold og påfyll av råvarer. Ved å få våre dyktige teknikere til å jevnlig finjustere innstillingene og skifte ut slitedeler, kan du være sikker på at maskinen fortsetter å fungere optimalt i mange år fremover. Alt registreres digitalt, slik at ingenting faller gjennom sprekkene, og du kan selv slå opp service-historikken på nett.

  Skulle noe likevel oppstå, kan du lett få tak i våre fagfolk med til sammen over 100 års erfaring, enten over telefon eller e-post avhengig av dine preferanser. Som regel kan de guide deg over telefon, men de møter også gjerne opp personlig ved behov. Det viktigste er at arbeidsplassen ikke skal måtte gå kaffetørst ett sekund lenger enn absolutt nødvendig – det sørger vi for.

  kaffekopper

  Finn den beste kaffemaskinen til arbeidsplassen din


  Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser. Ta vår kaffemaskintest!

  Remi Andre Olsen

  Remi er grunnlegger og daglig leder i v:aroma.

  Remi Andre Olsen

  coffee-beans.png
  Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

  Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

  Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
  Ta testen her