Varoma Blog
VELKOMMEN TIL

varomaBLOGGEN

  NYE ARTIKLER

  Drammen Sykehus ønsket å gi et bedre...

  vann på arbeidsplassen - hvorfor er det viktig?

  02/05/2024,     Av Siri Theresa Andersen,

  Varmen har ankommet, og med lengre, varmere dager kommer en økt nødvendighet for å drikke mer væske. Det er ingen hemmelighet at vann spiller en nøkkelrolle i kroppens funksjoner, og dens betydning øker bare når temperaturene stiger. Men har du noen gang stoppet opp og tenkt på viktigheten av å ha renset, kaldt vann lett tilgjengelig på arbeidsplassen?

   

  Hydrering og Produktivitet

   

  Hydrering er direkte knyttet til produktiviteten. Uten tilstrekkelig væske kan vi oppleve tretthet, hodepine og redusert konsentrasjon, noe som påvirker vår evne til å utføre oppgaver effektivt. Ved å tilby dine ansatte en konstant kilde til kaldt, renset vann, gir du dem verktøyene de trenger for å holde seg fokuserte og produktive gjennom hele arbeidsdagen.

   

  I tillegg til fordelene nevnt over, spiller vann også en sentral rolle i helsen til dine ansatte. Det bidrar til å opprettholde normal kroppstemperatur, støtter hjernens funksjoner, og hjelper med å fjerne avfallsstoffer fra kroppen. I en tid hvor helse og velvære blir stadig mer prioritert på arbeidsplassen, er investering i en god vannløsning et smart steg mot å fremme en sunnere kultur på arbeidsplassen.

   

  Bærekraft på arbeidsplassen

   

  Våre vannløsninger er designet ikke bare for å rense og kjøle vann, men også for å støtte bærekraftige praksiser på arbeidsplassen. Med en tappehøyde som gir god klaring for å fylle vannflasker og karafler, oppmuntrer vi til gjenbruk fremfor engangsbruk. På denne måten kan din bedrift bidra til å redusere avfall, samtidig som du skaper en mer miljøvennlig arbeidsplass.

   

  Gjennom å oppfordre ansatte til å bruke gjenbrukbare vannflasker, kan du også redusere bedriftens avhengighet av engangsplast. Dette er ikke bare bra for kloden, men det signaliserer også til dine ansatte, kunder, og samarbeidspartnere at bedriften din er forpliktet til bærekraftige praksiser.

   

  Kostnadsbesparelse

   

  På lang sikt kan investering i en vannløsning også bidra til å spare kostnader. Med en pålitelig kilde til rent vann på arbeidsplassen, kan du redusere utgifter knyttet til kjøp av engangsflasker og -kopper.

   

  Sommeren er her, men det trenger ikke bety at produktiviteten må ta ferie. Ved å investere i en vannmaskin for arbeidsplassen, kan du sikre at dine ansatte holder seg hydrert, fokuserte og produktive, samtidig som du tar et steg mot en mer bærekraftig og kostnadseffektiv arbeidsplass.

   

  Hvordan velge riktig løsning? 

   

  Før du bestemmer deg for hvilken vannløsning du skal investere i, er det flere ting du bør ta hensyn til for å sikre at du får mest mulig verdi for investeringen:

   

  1. Kapasitet: Hvor mange mennesker er det som skal ha tilgang til vannmaskinen? Hvis du har et stort team, vil du trenge en løsning som kan håndtere det høye forbruket uten å gå tom for vann i løpet av dagen.

   

  1. Plassering: Hvor skal vannmaskinen plasseres? Det er viktig å plassere den på et sted hvor den er lett tilgjengelig for alle, men samtidig ikke i veien for den daglige driften.

   

  1. Rengjøring og vedlikehold: Alle vannmaskiner krever vedlikehold for å sikre at de fungerer optimalt og leverer rent vann. Hvor ofte maskinen må vedlikeholdes, og hvilken type vedlikehold som kreves, kan variere. Sørg for å forstå disse kravene før du tar en avgjørelse.

   

  1. Miljøvennlighet: Hvis bærekraft er viktig for bedriften din, velg en vannmaskin som støtter dette. Dette kan være alt fra en maskin som bruker mindre energi, til en som har en utforming som oppmuntrer til bruk av gjenbrukbare flasker fremfor engangsplast.

   

  1. Kostnad: Prisen på vannmaskiner kan variere betydelig, avhengig av funksjoner, kapasitet og merke. Husk å vurdere både de opprinnelige kjøpskostnadene og de løpende driftskostnadene, inkludert vedlikehold og vannforsyning.

   

  Ved å vurdere disse faktorene, kan du sikre at du velger en vannløsning som passer for bedriften din og bidrar til å fremme hydrering, produktivitet og bærekraft på arbeidsplassen.


  New Call-to-action

   

  drikke i sirkel med ramme 2

  Vi har flere løsninger som hjelper dere sørge for at alle får i seg nok væske


  I tillegg til rene vannmaskiner, har vi løsninger som også kan gi kullsyreholdig vann, juice, sportsdrikke og smaksatt vann!

  Siri Theresa Andersen

  Siri er Markedsansvarlig i v:aroma. Hun trives best når hun kan nørde og ta til ny kunnskap. På kontoret finner du henne nesten alltid med en kopp kaffe og sittende i en yoga stilling på tross av at hun ikke driver med dette i det hele tatt...

  Siri Theresa Andersen

  coffee-beans.png
  Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

  Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

  Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
  Ta testen her