Varoma Blog
VELKOMMEN TIL

KAFFEBLOGGEN

  NYE ARTIKLER

  Nå har sommeren forlatt oss. Den har tatt...

  treningssenter + vending = sant?

  06/09/2022,     Av Siri Theresa Andersen,

  Vi har alle vært der.

  Du har endelig kommet til treningssenteret, klar for en god økt før du skal på jobb, hente barn eller møte venner: så oppdager du at du har glemt noe som skulle vært med i bagen. Kanskje det er vannflasken? Kanskje proteinyogurten? Rent skift eller treningshåndkle? Uansett hva det er, kan det ødelegge den gode økten du har planlagt. Tenk så genialt det hadde vært dersom treningssenteret hadde det du trenger til salgs i en automat? Det eneste du trenger å gjøre er å vise frem bankkortet ditt? Vi tror dette kommer til å bli den nye normalen på treningssentre her i landet. Forbrukere ønsker å ha det meste lagt til rette og er villige til å betale for det.  Untitled (800 × 534 px) (800 × 300 px)

   

  Vendingmaskiner har blitt et kjent syn i Norge, spesielt etter pandemien. Mens mange forbinder automater med sjokolade, søtsaker, potetgull og brus, kan innholdet i automatene variere enormt!

  I tillegg til de mer tradisjonelle salgsautomatene, er det mulig å sette inn en maskin som er fylt med næringsrik mat og drikke som er ideelt både før, under og etter trening.

  Det er flere grunner til å vurdere å plassere en på treningssenteret. Vi har samlet de vi mener er viktigst.

  Trykk her for å vite mer

   

  Screenshot 2022-06-13 at 14.29.33

  Drikk nok væske!

  Å drikke nok vann er enormt viktig, ikke bare når du er på trening, men i livet generelt. Under treningsøktene blir dette ekstra viktig. Fuktighet forlater kroppen din i form av svette og hvis du ikke holder væsken oppe, risikerer du å bli dehydrert.

  Det er ikke uvanlig at folk glemmer å ta med en flaske vann til treningssenteret, så å ha en salgsautomat med dette til salgs er en praktisk måte å hjelpe de som har glemt flasken hjemme.

  I tillegg til vannflasker kan vendingmaskinen fylles med energi- og proteindrikker som folk kan nyte før, under eller etter økten.

  Ta vareautomatguiden 

   

  Screenshot 2022-06-13 at 14.32.31

  sunne snacks etter en treningsøkt

  Forbrukervanene har endret seg gjennom årene, og i stedet for å velge en sjokoladeplate, ser vi at folk heller ønsker seg noe sunnere. Utvalget av mat- og drikkealternativer som kan inkluderes i en vendingmaskin fortsetter å utvide seg og kan inkludere proteinbarer, proteinpudding, smoothies, nøtter og frukt.

  Dette er alle fantastiske alternativer for medlemmene dine å nyte etter at de har trent. Vendingautomaten vilgi dem en praktisk og tilgjengelig måte å holde seg på sporet og fylle på med energi etter trening.

   

  Screenshot 2022-06-13 at 15.12.46enkle å vedlikeholde og administrere

  Enkelheten og bekvemmeligheten til en vendingmaskin er også relevant. Etter at maskinen er installert, er det generelle vedlikeholdet stort sett ikke-eksisterende, og de fleste leverandører, som v:aroma, tar på seg oppgaven med å fylle på om det er ønskelig. Det er også enkelt å ha god kontroll på evt svinn og omsetning gjennom IoT- løsningene som maskinen er satt opp med. 

   

   

  Screenshot 2022-06-13 at 14.57.39

  ubetjent handel øker omsetningen din

  Som vi nevnte tidligere, er det fort gjort å glemme noe hjemme som man trenger til treningen. Da er det fint å kunne tilby kundene å kjøpe det de trenger der de er. Artikler som ofte blir glemt er for eksempel sokker, undertøy, håndklær, treningsbh’er, sjampo, balsam, fuktighetskrem. Listen er nesten uendelig. Vi vet alle at dørstokkmila kan være veldig høy, spesielt når det gjelder trening. Når kundene dine først har kommet seg på senteret for å trene, kan du hjelpe dem sikre at de får gjennomført og ikke «må» avlyse pga et par gjenglemte ting.

   


  Screenshot 2022-06-13 at 14.31.26forbedrer treningssenterets tilbud

  Det er rimelig å si at treningsbransjen har blitt hardt rammet av COVID-19-pandemien. Treningssentre måtte stenge dørene i flere måneder, og mistet kunder som etter hvert kanskje ble vant med egentrening hjemme eller ute i marka. Derfor er det viktig at du som driver et treningssenter finner gode måter å skille deg ut fra konkurrentene dine.

  Å vise at du bryr deg om medlemmene er et godt sted å begynne. Ubetjent handel med sunne og fornuftige alternativer er en fin måte å vise dette på – og kan fungere som en ekstra gode for å få folk gjennom døren.

   

   

  Screenshot 2022-06-13 at 15.07.41

  lavere kostnader, høyere omsetning

  I motsetning til en kafé eller resepsjon som noen treningssentre tilbyr, krever ikke ubetjent handel personale for å drifte den. Dette betyr at en vendingmaskin som står på treningssenteret vil alltid generere inntekt, selv på tider når senteret er ubetjent. Ellers bidrar denne løsningen til at dine ansatte kan fokusere på å tilby gode treningsøkter og PT-veiledning for medlemmene. 

   

   

  Jeg vil gjerne vite mer!

   

  kaffekopper

  Finn den beste kaffemaskinen til arbeidsplassen din


  Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser. Ta vår kaffemaskintest!

  Siri Theresa Andersen

  Siri er Markedsansvarlig i v:aroma. Hun trives best når hun kan nørde og ta til ny kunnskap. På kontoret finner du henne nesten alltid med en kopp kaffe og sittende i en yoga stilling på tross av at hun ikke driver med dette i fritiden.

  Siri Theresa Andersen

  coffee-beans.png
  Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

  Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

  Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
  Ta testen her