Varoma Blog
VELKOMMEN TIL

KAFFEBLOGGEN

  NYE ARTIKLER

  Lenge har kaffe holdt Norge i gang, og...

  Halden kommune ønsket en kantine løsning...

  Tilbake på kontoret – velkommen skal du være!

  30/09/2021,     Av Merete Skuland Olsen,

  Norge har åpnet igjen. Hverdagen er tilbake.

  Og med det er også graden av hjemmekontor mindre for de fleste! Noen er utelukkende på kontoret, noen er fremdeles på hjemmekontor og mange er både her og der.

  Men: Uansett hvor vi er, så trenger vi kaffe! Vi trenger en kaffe før pc’en blir skrudd på, når vi leser gjennom dagens mail, skal ha et møte med en kunde eller slår av en prat med en kollega innimellom dagens oppgaver.

  Sånn er det bare. Kaffen må vi ha!

  Men hei, kaffemaskinen skal virke og det skal smake godt! Gi kaffemaskinen litt ekstra oppmerksomhet, nå trenger den nybrente bønner og en god rens. Det blir nok bli satt stor pris på, både av maskinen og de som skal drikke kaffe av den.

  Her er noen enkle tips som gjør den store forskjellen:

  • Tøm ut den gamle kaffen og kaffegruten!
  • Ta en grundig vask; rens bryggeren og blandeskålen med rensemiddel/tabletter!
  • Gi maskinen en utvendig og innvending vask. La den skinne😊
  • Fyll på fersk kaffe og ingredienser!
  • Sett frem kopper, server noen småkaker, la kaffeslabberaset starte!
  • Velbekomme😊

  coffee-break-at-office-picture-id825082594

  NÅ KAN VI ENDELIG VÆRE SAMMEN IGJEN

  Vi har blitt gode på Teams, men jaggu skal det bli godt å være sammen igjen. Å si at nå skal vi «Back to Life» er vel kanskje å ta hardt i. Men kjenn litt etter, bare det å være til stede, gå sammen til kantina, endelig ha et fysisk møte, kjenne på dynamikken i gruppa, slå av en tilfeldig prat ved kaffemaskinen og la latteren sitte løst… Det har vært et stort savn for mange.

  Og angående kaffemaskinen, det er jo det vi i v:aroma brenner for!

  Jeg snakket med en kunde her om dagen, de vil nå oppgradere noen av kaffemaskinene sine et hakk! Ingenting galt med traktekaffe, neida! Men nå var det viktig for de at folk som kom tilbake på kontoret hadde en god møteplass. Som han sa: «Noen vil kanskje ha 3 dager på kontoret og 2 dager hjemme. Fleksibiliteten blir større. Og når man da først er på kontoret, da skal man få det lille ekstra å glede seg til, og vi tror at det vil bidra til en ekstra god og produktiv arbeidsdag». Vi i v:aroma kan ikke være mer enig😊

  De vil ha espresso og fersk melk i tillegg til ferskbrygget kaffe. Rett og slett øke trivselen. En møteplass med hele bønner, nykvernet kaffe og espresso, fersk melk, gode opplevelser og gode samtaler. Fordi bedriften vil ha fokus på trivsel og glede, SAMMEN med andre.

   

  Vi har flere løsninger å velge mellom. Ta kontakt med oss for å sikre deg en god løsning som trekker folk tilbake på kontoret og tilbake til hverdagen.

  Her ser du v:aroma´s kaffemaskiner.

   

  kaffekopper

  Finn den beste kaffemaskinen til arbeidsplassen din


  Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser. Ta vår kaffemaskintest!

  Merete Skuland Olsen

  KAM i v:aroma med 10 års erfaring i kaffebransjen. Brenner for gode opplevelser og trivsel på arbeidsplassen!

  Merete Skuland Olsen

  coffee-beans.png
  Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

  Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

  Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
  Ta testen her