Varoma Blog
VELKOMMEN TIL

V:AROMABLOGGEN

  NYE ARTIKLER

  For kaffetørste nordmenn er det en...

  Kjært barn har mange navn, sies det....

  sip, sip, hooray!

  08/12/2022,     Av Siri Theresa Andersen,

  Lenge har kaffe holdt Norge i gang, og det ser ikke ut til at det kommer til å endre seg med det første. Det betyr derimot ikke at det ikke er plass til annen drikke i tillegg. Smaksatt vann, vann med kullsyre, iste og juice blir mer og mer etterspurt i hverdagen.

   

  3-2

  Da vi så etter juiceløsninger, var det viktig for oss å finne noe som leverte velsmakende drikke, var effektive, bærekraftige og lønnsomme. Det mener vi å ha funnet!

   

  Passer inn overalt

  Løsningene fra v:aroma Juicy passer godt inn de fleste plasser: på kontor, hotell, kantine, konferansesenter, sykehus eller treningssentre – enkelt sagt, er v:aroma Juicy systemet fleksibelt og kan tilpasses slik at det dekker ethvert behov for ren, frisk og velsmakende drikke.

   

  Mindre modeller som Hydra eller Phoenix kan settes på benk der det er lite plass eller i en kantine der det er viktig arealeffektiveløsninger. Større modeller som Vision passer bedre på steder der det er viktigere med det estetiske rundt juicene, som på en buffet. Alt du trenger er tilgang til 240V strøm og vannettet, så kan du plassere en v:aroma Juicy hvor som helst hvor folk ønsker god drikke: kantiner, kontorer, hoteller, frokostbufféer, serveringssteder, treningssentre, restauranter: mulighetene er uendelige.

   

  Les mer om Hydra, Phoenix eller Vision her.

   

  Besparelser på logistikk, lagring og miljø

  Fjern vann fra forsyningskjeden, og du kutter opptil 90 % av kostnadene knyttet til transporten av ferdiglaget drikke.

   

  Én Bag-in-Box (BIB), eller postmiks produserer opptil 150 liter ferdig drikke. Det betyr færre forsendelser, besparelser på drivstoff, mindre behov for lagringsplass eller større transportbiler. Konsentratene oppbevares i forpakninger som er enkle å stable og som ikke krever kjøling.

   

  12

   

   

  Enkle å drifte

  Det er veldig enkelt å fylle på en v:aroma Juicy-maskin med konsentrat. Du fjerner den tomme posen og setter deretter på den nye. Sånn, det er alt du trenger å gjøre.

   

  Dersom du har valgt en løsning med kullsyre, må kullsyrepatronen skiftes ut etter at det har gått 200 liter kullsyreholdig drikke. Sammenlign det med å lagre, bære og stable flasker eller bokser med ferdigblandet drikke...

   

  En elektronisk lekkasjestopper forhindrer at søl kommer inn i skapet, og dryppskålen fjernes enkelt for tømming og rengjøring.

   

  4-2

   

  Lite svinn

  v:aroma Juicy konsentrater har opptil 12 måneders holdbarhet, så det er liten sannsynlighet for produktsvinn. Konsentratposene leveres med sikkerhetsventil som hindrer søl når de festes eller tas ut av maskinen.

   

   

  11-1

   

  Hygiene

  Konsentratet blandes med vann i en forseglet beholder. Uten forurensing fra eksterne kilder, kan du være sikker på at enhver enhet ferdigblandet drikke er hygienisk tilberedt.

   

  Høyere fortjenestemarginer

  Lave kostnader gir høye marginer. Du drar nytte av de lavere kostnadene og høyere marginene knyttet til postmiks, og de gode fortjenestemarginene gir deg rom til å konkurrere effektivt med andre tilbud på markedet.

   

  Rask servering

  Én maskin kan tilberede opptil 150 drikkeenheter (200 ml) i løpet av en time. Volumet gjør den egnet for serveringssteder med høy trafikk.

   

  Stort utvalg av smaker og drikketyper

  Det finnes mange ulike smaker å velge mellom, så her er det mulig for alle å finne sin favoritt. I tillegg til tradisjonelle juicesmaker, kan vi også tilby sport- og vitamindrikke. Disse er spesielt godt egnet på treningssentre, institusjoner, sykehus og eldrehjem.

   

  2-2

   

  Ikke behov for separate vannkjølere

  v:aroma Juicy er ikke bare en juicedispenser, men også en vannautomat som renser og kjøler vannet for deg. Vannet hentes rett fra vannettet. Dette vannet brukes også til å lage friske og velsmakende juicer, i tillegg er kullsyre også et tilgjengelig tilvalg.

   

  Bredere kundevalg

  Gi kundene og medarbeiderne dine det de vil drikke. De lave kostnadene til v:aroma Juicy-løsningene gjør det enkelt for deg å eksperimentere med drikkeutvalget og finne de smakene som er mest populære.

   

  Vil du vite mer? 

  Jeg vil vite mer om v:aroma Juicy!

  circular juice image

  Finn den beste juiceløsningen til arbeidsplassen din


  Sørg for at de ansatte får velsmakende drikke på jobb hver dag ved å velge en drikkeløsning som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser. Be om en hyggelig samtale med en av oss!

   

   

  Siri Theresa Andersen

  Siri er Markedsansvarlig i v:aroma. Hun trives best når hun kan nørde og ta til ny kunnskap. På kontoret finner du henne nesten alltid med en kopp kaffe og sittende i en yoga stilling på tross av at hun ikke driver med dette i det hele tatt...

  Siri Theresa Andersen

  coffee-beans.png
  Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

  Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

  Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
  Ta testen her