Varoma Blog
VELKOMMEN TIL

BLOGGEN

  NYE ARTIKLER

  Mange rynker på nesen når de hører ordet...

  Smarte salgsautomater, også kjent som...

  Selfly Freezer: En revolusjonerende fryser for ubetjent handel

  25/04/2023,     Av Siri Theresa Andersen,

  Detaljhandel forandrer seg stadig, og Selfly Store, eksperter på intelligente vareskap, er i forkant av innovasjonen. De har nettopp kunngjort lanseringen av sitt nyeste produkt, Selfly Freezer, som er den første intelligente fryseskapet på markedet. Denne fryseren vil gi handelsmenn muligheten til å tilby kundene sine perfekt frosne godbiter gjennom hele sesongen.

   

  Selfly Freezer er det siste tilskuddet til den prisbelønte Selfly Store Model 3-produktfamilien. Denne serien tilbyr en komplett selvbetjeningsløsning gjennom maskinvare, skybasert programvare, RFID-brikker og et tjenestenettverk. Ved hjelp av RFID-teknologi gir Selfly Fryser sanntidsanalyse av varedata for å optimalisere salg og drift, samtidig som matsvinn reduseres.

   

  Aslak de Silva, administrerende direktør i Selfly Store, uttaler at deres krav og forventninger til ytelsen og funksjonene til Selfly Freezer ble satt høyt, og måler seg med ingenting mindre enn de allerede eksisterende Selfly Cool og Selfly Ambient intelligente vareskap.

   

  Selfly Freezer og hele Selfly Store Model 3-serien er designet med forbrukeren i tankene. Det elegante designet og det innbydende skapets skjerm gjør shopping morsomt og enkelt for forbrukerne. Kunder kan bruke kontaktløse betalingsmetoder, velge flere produkter i ett jafs og får muligheten til å ta og føle på hvert produkt før de tar et valg. Hele kjøpet tar bare rundt 10 sekunder.

   

  Lanseringen av Selfly Freezer markerer starten på masseproduksjon for produktet og representerer en viktig milepæl for Selfly Store i deres oppdrag med å bringe innovasjon til vendingindustrien. Alle Selfly Store-produkter, inkludert Selfly Freezer, er utviklet og produsert i Finland.

   

  Selfly Freezer ble lansert 19. april 2023 under en Metaverse-begivenhet. Dette innovative produktet er en game changer i den ubetjente handelsverdenen og gir en sømløs og intelligent løsning for salg av frosne produkter. Med Selfly Freezer er fremtiden for ubetjent handel lysere og mer bærekraftig enn noen gang.

   

  For mer informasjon om lanseringen og produktet, klikk under.

  Ja, jeg vil vite mer!

  kaffekopper

  Finn den beste kaffemaskinen til arbeidsplassen din


  Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser. Ta vår kaffemaskintest!

  Siri Theresa Andersen

  Siri er Markedsansvarlig i v:aroma. Hun trives best når hun kan nørde og ta til ny kunnskap. På kontoret finner du henne nesten alltid med en kopp kaffe og sittende i en yoga stilling på tross av at hun ikke driver med dette i det hele tatt...

  Siri Theresa Andersen

  coffee-beans.png
  Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

  Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

  Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
  Ta testen her