Varoma Blog
VELKOMMEN TIL

KAFFEBLOGGEN

  NYE ARTIKLER

  Lenge har kaffe holdt Norge i gang, og...

  Halden kommune ønsket en kantine løsning...

  Hvorfor velger v:aroma Evergood?

  28/06/2019,     Av Remi Andre Olsen,

  Kaffe er viktig for folk! Så viktig av vi har vår favoritt kaffe og stort sett så drikker kaffedrikkerne 3-4 kopper hver dag. Så dette er en stor del av vår hverdag, både hjemme og på jobb.

   

  Kaffen har blitt vår følgesvenn og er vår mest sosiale drikk. Den nytes alene og aller helst sammen med andre. En drikk man byr på med glede, og som de aller fleste takker ja til. Men da må den også smake godt. Og Evergood har vært en favoritt i flere generasjoner her i Norge.

   

  Ideen bak Evergood var at denne kaffen skulle ha en høyere og jevnere kvalitet, og markedsføringen forklarte, slik den gjør i dag, at den er «litt dyrere, for smakens skyld». Evergood har jobbet konsekvent med markedsføringen fra 1954 til i dag og etablert seg som markedsleder. Dette har inkludert innovative forpakninger, smak og modig markedsføring.

   

  Kaffesmaken er en av de viktigste faktorene i vår bransje, takk og lov for det sier vi! Og smaken av Evergood er Norges mest prefererte kaffesmak. En slik posisjon fører naturligvis med seg at en stor andel av privatmarkedet kjøper med seg noen poser med Evergood når de handler i butikken. Det er den kaffen de skal ha, den de skal drikke hjemme når de skal unne seg en god kopp kaffe.

  HubSpot Video

  Men hvorfor skal vi bare drikke vår favoritt kaffe hjemme? Til og med på jobben kan du få Evergood kaffe. Vi ønsker selvfølgelig at ansatte og gjester skal få tilbud om den samme gode kaffen som vi lager hjemme, den som de fleste kjenner godt til.

   

  Norges beste kaffekopp produseres nede på bryggen her i Oslo. Kaffebrenneriet JOH JOHANNSON har holdt til på Filipstad siden 1966 og her brenner de sine kaffebønner. Evergood, streber alltid etter å gi kundene den beste og mest smakfulle kaffeopplevelse. Derfor stilles det strenge krav til alle ledd i produksjonen. Gode råvarer, riktig blanding og nøyaktig brenning er en kunst det skal lang erfaring til for å mestre. Denne kaffen er laget for norske ganer.

   

  For å få det beste ut av kaffen, er riktig tilberedning og utstyr helt vesentlig. Her kan vi anbefale at fra presskanne, traktekaffe og kaffemaskinen som brukes på jobben. Det er også viktig med rens av maskiner og utstyr for å sikre den gode, kjente Evergood smaken! Det er her vi i v:aroma kommer på laget til Evergood. Vi tilbyr markedets beste kaffemaskiner, stiller strenge krav til våre produkter og serviceteknikere, for å gi gode opplevelser.

   

  Vi i v:aroma velger Evergood fordi det betyr trygghet, og at vi kan være sikker på å tilby våre kunder god kaffe. Våre kunder serverer kaffe til sine ansatte og kunder, som er de viktigste resursene de har. For å tilfredsstille disse er det viktig at kaffekoppen er like god hver eneste kopp. Derfor serverer v:aroma Evergood.

  kaffekopper

  Finn den beste kaffemaskinen til arbeidsplassen din


  Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser. Ta vår kaffemaskintest!

  Remi Andre Olsen

  Remi er grunnlegger og daglig leder i v:aroma.

  Remi Andre Olsen

  coffee-beans.png
  Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

  Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

  Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
  Ta testen her