Varoma Blog
VELKOMMEN TIL

KAFFEBLOGGEN

  NYE ARTIKLER

  Vi har alle vært der.

  Du har endelig...

  5 hyggelige ting å se frem til i høst

  20/09/2022,     Av Siri Theresa Andersen,

  Nå har sommeren forlatt oss. Den har tatt med seg de gode varmegradene og lange solfylte netter. Vi har kommet oss tilbake på jobb igjen, byttet ut Hawaianas med støvler og sneakers, vi har lagt igjen strandbagen og funnet frem laptopsekken og termokoppen til kaffen. Det er lett å fokusere på alt som forsvinner med sommeren, så jeg vil benytte sjansen til å dele hvorfor jeg gleder meg til en litt mørkere og kjøligere årstid. 

   

  1. Kjøligere netter gir bedre nattesøvn

  Sommeren er fantastisk og antageligvis min favorittårstid, men det kan være vanskelig å få en god natts søvn i varmen. Med høstens kjølige netter med kald frisk luft er dette plutselig mye enklere. 

   

  1. Klær i flere lag

  Dette er sesongen der alle de kule plaggene dine kan synes. På sommeren holder det stort sett med et lag, og på vinteren pakkes vi helt inn. Men på høsten? Da kan vi finne frem de kule støvlene, fine skjerf, gode gensere og jakker i flere utforminger. Nå kan alt brukes!

   

  1. TV-kvelder

  På høsten kommer det jo nye episoder og sesonger av det vil liker å se på. Nå kan vi begynne å planlegge hyggelige kvelder hjemme våre favoritt-serier på skjermen, noe godt å drikke og finne kosen under et pledd. 

   

  1. Kosebukser

  Corona lærte oss å verdsette kosebuksene. Det fantes nesten ikke et menneske på hjemmekontor som ikke hadde mestret det å være «business» fra overkropp og opp, men med kosebukse og lotus-stilling lenger ned. Med høsten kommer det nye muligheter til å hente frem kosebuksen og ta den på deg etter endt arbeidsdag!

   

  1. Nye oppskrifter og varmende krydder

  Grillmat er godt, men det er deilig å komme seg inn på kjøkkenet igjen og dra fem gamle og nye oppskrifter. Fårikål, gryteretter og deilige supper hører høsten til. Også når det gjelder drikke er det mye spennende! Kaffe med gode nøtteaktige smaker, krydder og deilig sødme. Det forbinder jeg med høsten. De fleste kafeer har en høstkaffe de promoterer mye på denne årstiden, men jeg vil gjerne kose meg mens jeg er inne på kontoret eller hjemme også, så jeg har et par enkle tips for å kunne lage dette enkelt mens du er på jobb. Oppskrift her.

   

   

  kaffekopper

  Finn den beste kaffemaskinen til arbeidsplassen din


  Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser. Ta vår kaffemaskintest!

  Siri Theresa Andersen

  Siri er Markedsansvarlig i v:aroma. Hun trives best når hun kan nørde og ta til ny kunnskap. På kontoret finner du henne nesten alltid med en kopp kaffe og sittende i en yoga stilling på tross av at hun ikke driver med dette i fritiden.

  Siri Theresa Andersen

  coffee-beans.png
  Usikker på hvilken kaffemaskin du bør velge?

  Ta testen og finn den beste kaffemaskinen til din bedrift

  Kaffen på jobb er for mange den viktigste koppen de drikker i hverdagen. Sørg for at de ansatte får god kaffe på jobb hver dag ved å velge en kaffemaskin som tar utgangspunkt i deres behov og preferanser.
  Ta testen her